HP Officejet 6100 ePrinters - Kablet eller trådløst skriveroppsett

Dette dokumentet gjelder HP Officejet 6100 ePrintere.
Dette dokumentet inneholder informasjon om hvordan du installerer skriverdriverne og annen programvare for skriveren for å bruke det på et trådløst eller kablet nettverk. Hvis du har mer enn én datamaskin på nettverket, installerer du produktprogramvaren på alle datamaskiner du ønsker å dele med skriveren.