HP OfficeJet Pro 8100 ePrinter - Kablet eller trådløst skriveroppsett

Dette dokumentet er for HP OfficeJet Pro 8100 ePrinter (N811a og N811d).
Dette dokumentet inneholder informasjon om hvordan du installerer skriverdriverne og annen programvare for skriveren for å bruke det på et trådløst nettverk. Hvis du har mer enn én datamaskin på nettverket, installerer du produktprogramvaren på alle datamaskiner du ønsker å dele med skriveren.