HP Photosmart C6300-skrivere - Trådløst skriveroppsett

Dette dokumentet er for HP Photosmart C6340, C6350, C6375, C6380, C6383 og C6388 All-in-One-skrivere.
Dette dokumentet inneholder informasjon om hvordan du installerer skriverdriverne og annen programvare for skriveren for å bruke det på et trådløst nettverk. Hvis du har mer enn én datamaskin på nettverket, installerer du produktprogramvaren på alle datamaskiner du ønsker å dele med skriveren.