• Opplysning
    Vi oppdaterer vår nettside.

Hvis du opplever feil i løpet av denne perioden, ber vi deg prøve igjen senere.

hp-concentra-wrapper-portlet

Handlinger
Laster inn...

HP OfficeJet 4630, DeskJet 4640-skrivere - Trådløst skriveroppsett (Windows)

Dette dokumentet gjelder for følgende skrivere på en datamaskin med Windows:
Skrivermodell
HP OfficeJet 4630 e-All-in-One-skriver
HP OfficeJet 4636 e-All-in-One-skriver
HP OfficeJet 4631 e-All-in-One-skriver
HP OfficeJet 4639 e-All-in-One-skriver
HP OfficeJet 4632 e-All-in-One-skriver
HP DeskJet Ink Advantage 4645 e-All-in-One-skriver
HP OfficeJet 4634 e-All-in-One-skriver
HP DeskJet Ink Advantage 4646 e-All-in-One-skriver
HP OfficeJet 4635 e-All-in-One-skriver
HP DeskJet Ink Advantage 4648 e-All-in-One-skriver
For å konfigurere en HP-skriver for trådløst nettverk (Wi-Fi), koble skriveren til det trådløse nettverket og installer deretter skriverdriveren og programvaren fra HPs nettsted fra en Windows-maskin. Når du blir bedt om det under installasjonen, velger du Trådløs som tilkoblingstype.
Trinn 1: Forbered installasjonen
Før du setter opp skriveren på det trådløse nettverket, må du finne nettverkets navn og passord og slå på ruteren, skriveren og datamaskinen.
  1. Du trenger følgende:
    • Nettverksnavn: Nettverksnavnet er SSID-en (Service Set Identifier).
    • Nettverkspassord: Passordet er også kalt WEP-nøkkelen eller WPA-sikkerhetspassfrasen.
    • En datamaskin som er koblet til det trådløse nettverket
    • Internett-tilgang: HP anbefaler bredbåndstilkobling, for eksempel via kabel eller DSL, for nedlasting av programvare, bruk av Web Services og for å få skriveroppdateringer.
  2. Kontroller at ruteren og datamaskinen er slått på og at datamaskinen er koblet til det samme trådløse nettverket som du vil koble skriveren til. Slå på skriveren og plasser den i nærheten av datamaskinen og i nærheten av ruteren under installasjonsprosedyren.
  3. Koble USB- eller Ethernet-kabler fra skanneren, om nødvendig.
Trinn 2: Koble skriveren til det trådløse nettverket
Veiviseren for trådløs konfigurasjon gjør det enkelt å konfigurere og administrere den trådløse tilkoblingen til skriveren.
  1. På skriverens kontrollpanel trykker du på trådløsknappen .
    Trådløst-menyen vises.
  2. Trykk på valgknappen ved siden av Innstillinger.
  3. Trykk på pil ned for å velge Gjenopprett standarder og trykk deretter på OK.
  4. Velg OK igjen for å bekrefte valget ditt.
  5. Trykk på Trådløs-knappen , og deretter på valgknappen ved siden av Innstillinger.
  6. Trykk på ned-pilen for å velge Veiviser for trådløs konfigurering, og trykk deretter på OK.
    Skriveren søker etter tilgjengelige trådløse nettverk.
  7. Trykk på ned-pilen for å velge navnet på det trådløse nettverket, og trykk deretter på OK.
  8. Følg instruksjonene på kontrollpanelet for å koble skriveren til det trådløse nettverket.
Trinn 3: Last ned og installer driveren
Last ned og installer den nyeste versjonen av den komplette skriverprogramvaren fra HPs nettsted.
  merknad:
Hvis skjermbildet Automatisk trådløs tilkobling vises under installasjonen, følger du instruksjonene på skjermen for å koble til og installere skriveren. Ellers følger du trinnene i installeringsprogrammet for HP-programvaren for å fullføre tilkoblingen og driverinstalleringen.
  merknad:
Som en alternativ metode for å laste ned programvaren, kan du bruke installasjons-CDen.
  1. Gå til 123.hp.com.
  2. Angi skriverens modellnummer, og klikk på Start.
  3. Klikk Last ned, og klikk deretter Åpne, Lagre eller Kjør i enhver versjon av Windows som vises for å laste ned driveren til datamaskinen.
  4. Dobbeltklikk driverfilen i nettleserens nedlastingslinje eller Nedlastinger -mappen på datamaskinen for å starte driverinstalleringen.
    Figur : Eksempel på HP-driverfilen i nedlastingslinjen i en nettleser
    Eksempel på HP-driverfilen i nettleserens nedlastingslinje
    Figur : Eksempel på HP-driverfilen I Nedlastinger-mappen på en datamaskin
    Eksempel på HP-driverfilen I en Nedlastinger-mappe på en datamaskin
  5. Følg anvisningene på skjermen for å fullføre tilkoblingsoppsettet og driverinstalleringen.
  6. Gå tilbake til 123.hp.com-siden i nettleseren for å fullføre skriverregistreringen og -aktiveringen.
Vanlige spørsmål
Se vanlige spørsmål om å konfigurere den trådløse nettverkstilkoblingen på din Windows-maskin.