HP Sprocket fotoskrivere - "Tomt for papir"-feil med ilagt papir

Dette dokumentet er for HP Sprocket fotoskrivere, og HP Sprocket-appen for Android- og Apple-mobilenheter.
Med fotopapir, før skriveren kalibreres med blått HP ZINK® Smartsheet, vil ikke skriveren mate inn fotopapir og feilmeldingen Tomt for papir vises på HP Sprocket-appen. Statuslampen blinker og blir rød.
  1. På HP Sprocket-appen, trykk på OK for å fjerne feilmeldingen.
  2. Slå av skriveren ved å trykke på og holde strømknappen nede i 3 sekunder.
  3. Fjern toppdekselet ved å skyve det bort fra utsporet, og sett det til side.
      Figur : Ta av toppdekselet
      Ta av toppdekselet
    1. Skyv toppdekselet
    2. Ta av toppdekselet
  4. Fjern eventuelt løst fotopapir fra innskuffen og sett deretter det blå HP ZINK® Smartsheet til side.
  5. Legg i det gjenværende fotopapiret med HP-logoen vendt ned.
      forsiktig:
    Kast bare det blå HP ZINK® Smartsheet når denne bestemte feilen oppstår når papir er lagt i. HP ZINK® Smartsheet skal alltid legge i med hver nye pakke med HP ZINK® fotopapir.
  6. Juster toppdekselet med sporene på utsiden av skriveren, og skyv deretter toppdekselet mot utsporet til det sitter ordentlig fast.
      Figur : Lukke toppdekselet
      Lukke toppdekselet
    1. Juster toppdekselet
    2. Skyv toppdekselet
  7. Slå på skriveren ved å trykke på og holde strømknappen nede i 3 sekunder.
  8. Send en utskriftsjobb fra HP Sprocket-appen.