• Opplysning
    CORONAVIRUS (COVID19) Påvirkning :

Vi opplever lengre ventetid enn forventet for å nå en agent. Vennligst bruk våre digitale tjenester, som den virtuelle agenten (på engelsk) og vårt diagnostiske verktøy (på engelsk), eller bruk HP-kontoen din for raskere service. Instant Ink kunder vennligst gå till instantink.com

hp-concentra-wrapper-portlet

Handlinger
Laster inn...

HP ENVY 4500, HP DeskJet 3540-skrivere - Trådløst skriveroppsett (Mac)

Dette dokumentet er for HP ENVY 4500, 4501, 4502, 4503, 4504, 4505, 4506, 4507, 4508, 4509, DeskJet Ink Advantage 3545, 3546 og 3548 e-All-in-One-skrivere og Mac-maskiner.
For å konfigurere en HP-skriver for trådløst nettverk (Wi-Fi), koble skriveren til trådløs nettverk og installer deretter skriverdriveren og programvaren fra HPs nettsted. Når du blir bedt om det under installasjonen, velger du Trådløs som tilkoblingstype.

Trinn 1: Forbered installasjonen

Før du setter opp skriveren på det trådløse nettverket, må du finne nettverkets navn og passord og slå på ruteren, skriveren og datamaskinen.
  1. Du trenger følgende:
    • Nettverksnavn: Nettverksnavnet er SSID (Service Set Identifier).
    • Nettverkspassord: Passordet er også kalt WEP-nøkkelen eller WPA-sikkerhetspassfrasen.
    • En datamaskin som er koblet til det trådløse nettverket
    • Internett-tilgang: HP anbefaler bredbåndstilkobling, for eksempel via kabel eller DSL, for nedlasting av programvare, bruk av Web Services og for å få skriveroppdateringer.
  2. Kontroller at ruteren og datamaskinen er slått på og at datamaskinen er koblet til det samme trådløse nettverket som du vil koble skriveren til. Slå på skriveren og plasser den i nærheten av datamaskinen og i nærheten av ruteren under installasjonsprosedyren.
  3. Koble USB- eller Ethernet-kabler fra skriveren.

Trinn 2: Koble skriveren til det trådløse nettverket

Veiviseren for trådløs konfigurasjon gjør det enkelt å konfigurere og administrere den trådløse tilkoblingen til skriveren.
  1. På skriverens kontrollpanel, trykker du på ikonet Trådløs , og deretter trykker du på knappen ved siden av Innstillinger.
  2. Trykk på ned-pilen for å rulle til Veiviser for trådløs konfigurering, og trykk deretter på OK.
    Veiviseren søker etter og viser en liste over tilgjengelige nettverk.
  3. Trykk på ned-pilen for å rulle til navnet på nettverket ditt, og trykk deretter på OK.
    Hvis listen ikke inneholder navnet på nettverket ditt, kan du angi det manuelt.
    1. Trykk på ned-pilen for å rulle til Angi nytt nettverksnavn, og trykk deretter på OK.
    2. Trykk på ned-piltasten for å rulle til de aktuelle bokstavene eller tallene på skjermtastaturet.
      merknad:
      Du må skrive inn eksakte majuskler (store bokstaver) og minuskler (små bokstaver). Hvis ikke vil den trådløse nettverkstilkoblingen mislykkes.
    3. Når du er ferdig med å skrive inn det nye nettverksnavnet, ruller du til Ferdig og trykker på OK.
      Skriveren forsøker å koble seg til nettverket.
  4. Når du blir bedt om det, angir du WEP- eller WPA-nøkkelen.
    1. Trykk på ned-piltasten for å rulle til de aktuelle bokstavene eller tallene på skjermtastaturet.
      merknad:
      Du må skrive inn eksakte majuskler (store bokstaver) og minuskler (små bokstaver). Hvis ikke vil den trådløse nettverkstilkoblingen mislykkes.
    2. Når du er ferdig med å skrive inn WEP-nøkkel eller WPA-nøkkel, rull til Ferdig og trykk på OK for å bekrefte.
      Skriveren forsøker å koble seg til nettverket.

Trinn 3: Last ned og installer driveren

Last ned og installer den nyeste versjonen av den komplette skriverprogramvaren fra HPs nettsted.
  1. Gå til 123.hp.com.
  2. Skriv inn skriverens modellnummer i boksen Angi enhetens modellnummer for å begynne.
  3. Velg skriveren fra rullegardinmenyen, og klikk deretter Start.
  4. Klikk på Last ned.
  5. Når nedlastingen er fullført, klikker du på filen som heter xxxx.dmg i nettleserens nedlastingslinje eller i nedlastinger-mappen for å starte installeringsprogrammet.
    Eksempel på xxxx.dmg-filen i nettleserens nedlastingslinje
    Eksempel på xxxx.dmg-filen i en Nedlastinger-mappe på en Mac-maskin
  6. I installasjonsvinduet, dobbeltklikk på HP Inkjet SW.
    HP Inkjet SW i installasjonsvinduet
  7. Følg anvisningene på skjermen for å fullføre installeringen.
  8. Når du blir bedt om det, lukk installasjonen av programvaren.
    Programvaren HP Utility åpnes.
  9. Velg navnet på skriveren i vinduet HP Utility Setup, og klikk deretter Fortsett.
  10. Klikk på Legg til skriver.
    Vinduet Legg til vises.
  11. Klikk på navnet på skriveren din.
    Kontroller at du velger skriveren med Bonjour som er oppført under Type.
  12. Klikk på menyen Bruk eller Skriv ut med, og velg deretter navnet på skriveren i rullegardinmenyen.
  13. Bilde: Velg navnet på skriveren i Bruk-menyen
  14. Klikk på Legg til for å legge til skriveren i listen.
  15. Klikk på Fortsett i installasjonsprogrammets Legg til skriver-vindu.
  16. Følg instruksjonene på skjermen for å fullføre skriveroppsettet, og klikk på Ferdig.

Ofte stilte spørsmål

Gå gjennom denne listen over vanlige spørsmål om installasjon og konfigurasjon av HP trådløs skriveren.