HP DeskJet 1110-skrivere - Av/på-knappens lys blinker (vognstopp)

|||UNTRANSLATED_CONTENT_START|||This document is for HP DeskJet 1110, 1111, 1112, HP DeskJet Ink Advantage 1115 and 1118 printers.|||UNTRANSLATED_CONTENT_END|||
Vognen, som holder blekkpatronene, kjører seg fast i skriveren, og strøm-knappen blinker. Det kan ha oppstått en papirstopp tidligere.
Det kan også hende at du opplever følgende:
  • Skriveren skriver ikke ut.
  • Utskriftsjobben stopper uventet.
Figur : Eksempel på knappen Innstillinger
Eksempel på knappen Innstillinger
Trinn 1: Fjern fastkjørt papir fra skriveren
Det er fire forskjellige områder der fastkjørt papir kan blokkere vognen. Fjern eventuelt fastkjørt papir fra ett område, og prøv deretter å skrive ut igjen. Hvis feilen vedvarer, kan du sjekke neste område for fastkjørt papir.
Hvis du har sjekket og når du fjerner fastkjørt papir fra hvert område i skriveren, og problemet vedvarer, fortsetter du til neste trinn.
Trinn 2: Ta ut blekkpatronene, og sett dem inn igjen
Feilaktig plassering eller montering av blekkpatronene kan føre til at skriveren varsler om papirstopp ved vognen. For å kontrollere at blekkpatronene er riktig installert, fjern og sett inn igjen blekkpatronene, og prøv deretter å skrive ut igjen.
  1. Trykk på av/på-knappen for å slå på skriveren dersom den ikke allerede er på.
  2. Senk utskuffen, nå inn i produktet, og ta tak i håndtaket og senk blekkpatrondøren for å åpne den.
    Blekkpatronvognen flyttes til midten av skriveren.
    Figur : Åpne blekkpatrondekselet
    Bilde: Åpne blekkpatrondekselet
  3. Vent til vognen er inaktiv og stille før du fortsetter.
  4. Trykk lett ned på hver blekkpatron for å frigjøre den.
    Figur : Trykk ned på hver blekkpatron
    Bilde: Trykk ned på blekkpatronen.
  5. Trekk hver blekkpatron mot deg og ut av sporet.
      forsiktig:
    Ikke berør de kobberfargede kontaktene eller blekkdysene. Berøring av disse delene kan føre til tilstopping, sviktende blekktilførsel og dårlig elektrisk forbindelse.
    Figur : Ikke berør kontaktene eller blekkdysene
    Bilde: Ikke berør kontaktene eller blekkdysene.
  6. Hold hver nye blekkpatron slik at den skrår litt oppover, og skyv den forsiktig inn i det tomme sporet til den klikker på plass.
    Figur : Skyv blekkpatronen inn i sporet
    Bilde: Skyv blekkpatronen inn i sporet til den klikker på plass.
  7. Lukk blekkpatrondekselet.
    Figur : Lukk blekkpatrondekselet
    Bilde: Lukk blekkpatrondekselet
Prøv å skrive ut. Hvis feilen vedvarer, fortsett til neste trinn.
  1. Trekk ut strømledningen på baksiden av skriveren.
  2. Koble strømledningen fra skjøteledninger eller overspenningsvern.
  3. Koble strømledningen inn i en stikkontakt.
  4. Koble til strømledningen på baksiden av skriveren.
  5. Slå på skriveren.
Prøv å skrive ut. Hvis feilen vedvarer, fortsett til neste trinn.
Trinn 4: Tilbakestill skriveren
Å tilbakestille skriveren kan fjerne papirstopp ved vogn-feil.
  1. Slå på skriveren dersom den ikke allerede er på.
  2. Vent til skriveren er inaktiv og er stille før du fortsetter.
  3. Med skriveren slått på, trekker du ut strømledningen på baksiden av produktet.
  4. Dra strømledningen ut av stikkontakten.
  5. Vent i minst 60 sekunder.
  6. Sett strømledningen i stikkontakten igjen.
      merknad:
    HP anbefaler å koble til skriveren direkte til stikkontakten i veggen.
  7. Koble til strømledningen på baksiden av skriveren.
  8. Slå på skriveren dersom den ikke slås på automatisk.
    Skriveren kan gjennomgå en oppvarmingsperiode. Lampene på skriveren kan blinke, og det kan hende at vognen beveger seg.
  9. Vent til oppvarmingen er fullført og skriveren er inaktiv og stille før du fortsetter.
Prøv å skrive ut. Hvis feilen vedvarer, fortsett til neste trinn.
Reparer eller bytt ut HP-produktet hvis du har fullført alle foregående trinn.
For å se om produktet er fortsatt har gyldig garanti, kan du gå til nettstedet for garantisjekk http://www.support.hp.com/checkwarranty. Kontakt HPs kundestøtte for å avtale en reparasjon eller utskifting. Hvis du er i Stillehavsregionen i Asia, Kontakt HPs kundestøtte for å finne et lokal servicesenter i ditt område.
Reparasjonsavgifter kan tilkomme for produkter uten garanti.