• Opplysning

HP er oppmerksom på den siste klasse av sikkerhets-sårbarheter som kalles "spekulativ kjøring av side-kanalsangrep" som påvirker mange moderne prosessorer (Intel, AMD og ARM) og operativsystemer. HP vil gi oppdatert informasjon om dette på kundestøttesiden så snart den blir tilgjengelig.

hp-concentra-wrapper-portlet

Handlinger
Laster inn...

HP LaserJet Enterprise 700 M712 - 13.A 3500-arks skuff, fjerne fastkjørt papir

13.A 3500-arks skuff, fjerne fastkjørt papir
Bruk følgende fremgangsmåter for å se etter papir på alle tenkelige steder i 3 500-arks høykapasitetsinnskuffen. Når det oppstår papirstopp, kan kontrollpanelet vise følgende melding og en animasjon som bidrar til å løse opp papirstoppen.
  • 13.AY. XX papirstopp i skuff Y, der Y tilsvarer skuffenummer tilordnet HCI
  1. Åpne høyre og venstre side av skuffen.
    Figur : Åpne skuffen
  2. Fjern eventuelt ødelagt papir.
    Figur : Fjern det fastkjørte papiret
  3. Over skuffen på høyre side, trykker du på den grønne knappen for å løse ut klareringsplaten.
    Figur : Lukk klareringsplaten
  4. Hvis papir sitter fast inne i mateområdet, kan du fjerne det ved å dra det nedover.
    Figur : Fjern det fastkjørte papiret
  5. Trykk opp klaringsplaten for å lukke den.
    Figur : Trykk på utløserknappen for fastkjørt papir
  6. Lukk høyre og venstre side av skuffen.
    Figur : Lukk skuffen
  7. Åpne tilgangsdekselet på høyre side av kabinettet for høykapasitetsskuffen.
    Figur : Åpne tilgangsdekselet
  8. Løft opp klareringsplaten, og fjern eventuelt fastkjørt papir.
    Figur : Fjern det fastkjørte papiret
  9. Lukk tilgangsdekselet på høyre side av kabinettet for høykapasitetsskuffen.
    Figur : Lukk tilgangsdekselet