HP Color LaserJet Enterprise CP5520, HP Color LaserJet Enterprise M750 - 13.A fastkjørt papir i skuff 1

13.A fastkjørt papir i skuff 1
Bruk følgende fremgangsmåter for å se etter papir på alle tenkelige steder knyttet til skuff 1. Når det oppstår papirstopp, kan kontrollpanelet vise følgende melding og en animasjon som bidrar til å løse opp papirstoppen.
  • 13.A1.XX papirstopp i skuff 1
  1. Hvis du ser fastkjørt papir i skuff 1, fjerner du det fastkjørte papiret ved å dra det rett ut. Trykk på OK-knappen for å fjerne meldingen.
    Figur : Plassering av fastkjørt papir i skuff 1
  2. Hvis du ikke klarer å fjerne papiret, eller hvis du ikke ser noe papir i skuff 1, lukker du skuff 1 og åpner det øvre høyre dekselet.
    Figur : Plassering av høyre deksel
  3. Trekk papiret forsiktig ut av inntaksområdet.
    Figur : Plassering av fastkjørt papir i inntaksområdet
  4. Lukk øvre høyre deksel.
    Figur : Plassering av høyre deksel