HP ScanJet Pro, ScanJet Enterprise Flow - Strømproblemer

Emnene nedenfor beskriver hvordan du løser problemer med strømtilførselen til skanneren.

Kontroller at skanneren har strøm

Strømledningen skal være koblet til mellom skanneren og en stikkontakt.
  • Kontroller at strømledningen er ordentlig tilkoblet mellom skanneren og en strømførende stikkontakt.
  • Hvis strømledningen er koblet til et overspenningsvern, må du kontrollere at overspenningsvernet er koblet til en stikkontakt og er slått på.
  • Påse at skanneren får strøm.
    • Kontroller at Av/på-lampen på kontrollpanelet lyser.
    • Hvis Av/på-lampen ikke lyser, må du kontrollere at stikkontakten eller overspenningsvernet som strømforsyningen er koblet til, har strøm.
    • Hvis stikkontakten eller overspenningsvernet har strøm, men Av/på-lampen likevel ikke lyser, kan det være feil på strømforsyningen. Kontakt www.hp.com/go/sj2000s1, www.hp.com/go/sj3000s3, www.hp.com/go/sj5000s4 or www.hp.com/go/sj7000s3 hvis du trenger hjelp.

Skanneren slår seg ikke på

Hvis skanneren ikke vil slå seg på når du trykker på Av/på-knappen , kontrollerer du følgende:
  • Skanneren har kanskje blitt frakoblet. Se om strømforsyningen har blitt koblet fra skanneren eller fra strømkilden.
  • Strømforsyningen virker kanskje ikke.
    • Kontroller at Av/på-lampen på kontrollpanelet lyser.
    • Hvis Av/på-lampen ikke lyser, må du kontrollere at stikkontakten eller overspenningsvernet som strømforsyningen er koblet til, har strøm.
    • Hvis stikkontakten eller overspenningsvernet har strøm, men Av/på-lampen likevel ikke lyser, kan det være feil på strømforsyningen. Kontakt www.hp.com/go/sj2000s1, www.hp.com/go/sj3000s3, www.hp.com/go/sj5000s4 or www.hp.com/go/sj7000s3 hvis du trenger hjelp.

Skanneren er stoppet midlertidig eller slått av

Hvis skanneren slutter å skanne, følger du fremgangsmåten nedenfor. Etter hvert trinn starter du skanning for å se om skanneren fungerer. Hvis problemet vedvarer, fortsetter du med neste trinn.
  1. En kabel kan være løs. Kontroller at både USB-kabelen og strømforsyningen er riktig tilkoblet.
    Bruk kabelen som fulgte med skanneren. Det er ikke sikkert at andre USB-kabler er kompatible med skanneren.
  2. Påse at skanneren får strøm.
    1. Kontroller at Av/på-lampen på kontrollpanelet lyser.
    2. Hvis Av/på-lampen ikke lyser, må du kontrollere at stikkontakten eller overspenningsvernet som strømforsyningen er koblet til, har strøm.
    3. Hvis stikkontakten eller overspenningsvernet har strøm, men Av/på-lampen fremdeles ikke er på, kobler du strømledningen fra strømkilden, venter i 30 sekunder og kobler den til igjen.
    4. Hvis problemet ikke er løst, kan strømforsyningen være defekt. Kontakt www.hp.com/go/sj2000s1, www.hp.com/go/sj3000s3, www.hp.com/go/sj5000s4 or www.hp.com/go/sj7000s3 hvis du trenger hjelp.
  3. Start datamaskinen på nytt.
  4. Windows: Åpne Kontrollpanel på datamaskinen og bruk Legg til/fjern-verktøyet (i Vista, Windows 7 og Windows 8 bruker du verktøyet Programmer og funksjoner) til å avinstallere følgende programmer:
    • HP ScanJet Pro 2000 s1 eller 3000 s3
    • HP ScanJet Enterprise Flow 5000 s4 eller 7000 s3
    • HP ScanJet Pro 3000 s3 ISIS-driver
    • HP ScanJet Enterprise Flow 5000 s4 eller 7000 s3 ISIS-Driver
    • HP Scanjet-plugin
    • HP Scan
    • HP Smart Document Scan Software (skanneprogramvare)
  5. Installer alle programmene på nytt ved å gjøre ett av følgende.
    • Koble USB-kabelen og strømledningen til skanneren igjen, og trykk deretter på Av/på-knappen for å slå skanneren på. Installer programvaren og driverne for HP ScanJet Pro 2000 s1 eller HP ScanJet 3000 s3 på nytt.
    • Installer programmene på nytt ved hjelp av HP Scanning Software CD-platen som fulgte med skanneren.

Skanneren slår seg stadig av

Som standard vil skanneren gå i hvilemodus før 15 minutters uvirksomhet og vil slå seg av automatisk etter to timers uvirksomhet for å spare strøm.
Windows: Følg denne fremgangsmåten for å endre standardinnstillingene:
  1. Start HP Scanner Tools Utility.
  2. Klikk på fanen Innstillinger, og velg deretter ønsket innstilling for hvilemodus og automatisk avslåing.
    • Når du skal angi hvor lenge skanneren skal være uvirksom før den går i hvilemodus, velger du 15 minutter eller Aldri fra nedtrekksmenyen Hvilemodus: Sett skanneren i hvilemodus etter:.
    • Når du skal angi hvor lenge skanneren skal være uvirksom før den slår seg av automatisk, velger du riktig verdi (1 time, 2 timer, 4 timer eller 8 timer) fra rullegardinlisten Automatisk avslåing: Slå skanneren av etter:.
OS X: Bruk HP Utility til å endre disse standardverdiene.