HP PC-er - bruke GeForce Experience-programvaren til å motta driver-varsler

Dette dokumentet gjelder spesifikke HP-datamaskiner med NVIDIA grafikkprosessor (GPU) og Windows 8 eller Windows 10.
Bruk GeForce Experience-programvaren til å sette opp dine varsler om driveroppdateringer. Oppdaterte drivere holder spilleytelsen på datamaskinen din på toppnivå.

Sette opp driver-varsler i GeForce Experience

Bruk følgende fremgangsmåte for å åpne GeForce Experience og sette opp driver-varsler:
  1. I Windows søker du etter og åpner Geforce Experience.
    Hvis programvaren ikke er oppdatert, kan det dukke opp et skjermbilde som forteller deg at Nye oppdateringer er klare. Klikk på INSTALLER og følg deretter anvisningene for å installere oppdateringer, eller klikk IKKE NÅ å fortsette uten noen oppdateringer.
  2. Fra startskjermen, klikk på Preferanser-kategorien, og klikk Søk etter oppdateringer.
    Figur : Velge Søk etter oppdateringer
    Velg Se etter oppdateringer i Preferanser-kategorien.
  3. For å angi preferanser for oppdateringsvarsler og nedlastinger, velger du, nederst i kategorien Preferanser, Last ned driveroppdateringer automatisk, og la meg velge når de skal installeres og/eller Varsle meg når en GeForce driveroppdatering er tilgjengelig.
    Figur : Alternativer for oppdateringsvarsel
    Alternativer for oppdateringsvarsel

Se etter driver-oppdateringer

Følg instruksjonene for å søke manuelt etter oppdateringer:
  1. Klikk på kategorien Drivere.
    Figur : Drivere-kategorien
    Kategorien drivere valgt
  2. Klikk Søk etter oppdateringer til høyre for kategoriene.
    Figur : Søk etter oppdateringer
    Søk etter oppdateringer-knappen valgt
  3. Velg de tilgjengelige oppdateringene, og følg deretter instruksjonene på skjermen for å laste ned og installere oppdateringene.