HP LaserJet Pro - Konfigurer stillemodusinnstillingen for utskrift

Innføring

Quiet Print Mode (Stille utskriftsmodus) er en innstilling på skriverens kontrollpanel som er utviklet for støysensitive brukere som er i nærheten av skriveren. Når denne innstillingen er aktivert på kontrollpanelet for noen av de følgende skriverne, reduseres skriverstøyen og utskriftshastigheten.
  • HP LaserJet Pro 400 Printer M401
  • HP LaserJet Pro M402
  • HP LaserJet Pro M403
  • HP LaserJet Pro 400 MFP M425
  • HP LaserJet Pro MFP M426
  • HP LaserJet Pro MFP M427

Konfigurer innstillingene for Quiet Print Mode (Stille utskriftsmodus) fra skriverens kontrollpanel

Følg disse trinnene for å konfigurere Quiet Print Mode (Stille utskriftsmodus) på skriverens kontrollpanel:

Trinn 1: Oppdater fastvaren for å vise innstillingen på skriverens kontrollpanel

merknad:
Det er ikke nødvendig å oppdatere fastvaren for HP LaserJet Pro 400-skriveren M401 og HP LaserJet Pro 400 MFP M425, siden Quiet Print Mode (Stille utskriftsmodus)-innstillingen er tilgjengelig for disse skriverne.
Gå til support.hp.com/drivers og oppdater fastvaren til 20150916 på de følgende skriverne:
  • HP LaserJet Pro M402
  • HP LaserJet Pro M403
  • HP LaserJet Pro MFP M426
  • HP LaserJet Pro MFP M427
Gå til HP LaserJet Pro - Update the firmware (HP LaserJet Pro – Oppdater fastvaren) for å se instruksjoner for å laste ned og oppdatere fastvaren

Trinn to: Aktiver innstillingen fra skriverens kontrollpanel

Velg en av de følgende visningene, avhengig av skriverens kontrollpanelvisning, og følg deretter instruksjonene for å aktivere innstillingen.
merknad:
Av-alternativet er standardinnstillingen for skriverens stillemodus.

For kontrollpanelskjermene til berøringsskjerm

merknad:
Bruk rullefeltet for å bla, og berør alternativet for å velge.
  1. Bla nedover på skjermbildet på skriverens kontrollpanel, og velg deretter Oppsett-ikonet ().
  2. Velg SystemoppsettOppsett-meny.
  3. Bla ned menylisten, og velg deretter Quiet Print Mode (Stillemodus for utskrift).
  4. Velg én av de følgende alternativene i Quiet Print Mode (Stillemodus for utskrift)-innstillingen:
    • for å aktivere innstillingen.
    • Av for å deaktivere innstillingen.

For tolinjers kontrollpanelskjermer

merknad:
Bruk de venstre eller høyre piltastene for å bla, og trykk på OK for å velge.
  1. Trykk på OK-knappen på skriverens kontrollpanel.
    merknad:
    Hvis skriveren er i dvalemodus, trykk på OK to ganger.
  2. Bruk piltastene til å velge Systemoppsett, og trykk deretter på OK.
  3. Trykk på piltastene for å velge Quiet Print Mode (Stillemodus for utskrift) i Systemoppsett-menyen, og trykk deretter på OK.
  4. Trykk på piltastene for å velge en av følgende alternativene i Quiet Print Mode (Stillemodus for utskrift)-menyen, og trykk deretter på OK for å kontrollere at valgt alternativ er angitt på skriveren.
    • for å aktivere innstillingen.
    • Av for å deaktivere innstillingen.