HP LaserJet Pro M501 - Egenreparasjonsdeler

Egenreparasjonsdeler
Deler for CSR (Customer Self-Repair) er tilgjengelige for mange HP LaserJet-skrivere for å redusere reparasjonstid. Hvis du vil ha mer informasjon om CSR-programmet og fordelene med det, kan du se www.hp.com/go/csr-support og www.hp.com/go/csr-faq.
Originale erstatningsdeler fra HP kan bestilles på www.hp.com/buy/parts eller ved å kontakte en tjeneste- eller støtteleverandør som er godkjent av HP. Ett av følgende er nødvendig når du bestiller noe: delenummer, serienummer (står på baksiden av skriveren), produktnummer eller skrivernavn.
  • Deler som er merket Obligatorisk under alternativer for egenreparasjon, skal installeres av kunder, med mindre du er villig til å betale for at en servicerepresentant fra HP utfører reparasjonen. HPs skrivergaranti dekker ikke kundestøtte på stedet eller retur til lager for disse delene.
  • Deler som er merket Valgfri egenreparasjon, kan på anmodning installeres av en servicerepresentant fra HP uten ekstra kostnad i løpet av skriverens garantiperiode.
Element
Beskrivelse
Alternativer for egenreparasjon
Delenummer
HP 87A svart original LaserJet-tonerkassett
Svart erstatningstonerkassett med standard kapasitet
Obligatorisk
CF287A
HP 87X svart original LaserJet-tonerkassett med høy kapasitet
Svart erstatningstonerkassett med høy kapasitet
Obligatorisk
CF287X
Overføringsvalse – servicesett
Erstatningsoverføringsvalse
Obligatorisk
F2A68–67910
Sett med hente- og skillevalse for skuff 1
Erstatningsvalser for skuff 1
Obligatorisk
F2A68–67914
Valsesett for skuff 2–3
Erstatningsvalser for skuff 2 og 3
Obligatorisk
F2A68–67913
1 x 550-arks papirmater
Erstatning for papirmater
Obligatorisk
F2A72–67901