HP LaserJet Enterprise MFP, HP OfficeJet Enterprise MFP - fluorescerende markering er ikke synlig i kopiering eller skanning

Problem
Fluorescerende markering er ikke synlig, eller vises lysere eller mørkere enn forventet, på dokumenter som har blitt kopiert eller skannet på en HP LaserJet Enterprise MFP eller HP OfficeJet Enterprise MFP.
Årsak
Blekket til en fluorescerende markeringspenn vises ofte lysere enn det som absorberes av papirkilden. Denne refleksjonen kan føre til at bildet ikke er synlig eller tolkes av kopimaskinen / skanneren som hvitt eller gråtoner. Egenskaper for farge og blekk varierer også i stor grad avhengig av merket av markeringspennen som brukes. På grunn av slike forskjeller, kan merket tekst i kopierte eller skannede bilder variere fra helt usynlig til endringer i farger (f.eks. oransje markeringspenn vises brunt i kopien / skanningen).
Løsning
En fastvareforbedring har blitt introdusert for HP Enterprise-skrivere for å forbedre fargereproduksjonen når du skanner tekstdokumenter som har blitt merket med fluorescerende markeringspenner.
Du kan påvirke hvordan markert tekst eller bilde skal kopieres eller skannes ved å bruke ett av alternativene nedenfor.
Alternativ 1: Forbedre markeringer i tekstdokumenter med den nyeste fastvaren
Hvis du vil påvirke måten markert tekst kopieres eller skannes med dokumenter som innebærer mest tekst, kan du oppdatere fastvaren og deretter velge alternativet Tekst fra menyen Optimaliser tekst/bilde på kontrollpanelet når du kopierer eller skanner.
  merknad:
Hvis du ikke er i stand til å oppdatere fastvaren, eller hvis dokumentet for det meste inneholder grafikk eller bilder, kan du se Alternativ 2: Forbedre markeringer i dokumenter med innstillingene for bildejustering.
Trinn 1: Oppdater fastvaren
  1. Bruk tabellen nedenfor til å finne fastvareversjonen som er minstekravet for skriveren(e).
    Gjeldende Enterprise-skrivere
    Minstekrav til fastvareversjon
    HP Color LaserJet Enterprise M527 MFP
    FutureSmart 3.6
    HP Color LaserJet Enterprise M577 MFP
    FutureSmart 3.6
    HP Color LaserJet Enterprise M630 MFP
    FutureSmart 3.6.1
    HP Color LaserJet Enterprise M680 MFP
    FutureSmart 3.6.1
    HP LaserJet Enterprise M725 MFP
    FutureSmart 3.6.1
    HP Color LaserJet Enterprise M775 MFP
    FutureSmart 3.6.1
    HP LaserJet Enterprise M830 MFP
    FutureSmart 3.6.1
    HP Color LaserJet Enterprise M880 MFP
    FutureSmart 3.6.1
    HP Officejet Enterprise farge-MFP X585
    FutureSmart 3.6.1
  2. Oppdater fastvaren til versjonen som kreves i tabellen ovenfor.
      merknad:
    Hvis du trenger detaljert veiledning, kan du gå til Oppdatere fastvaren ved hjelp av en USB-flash-enhet eller den innebygde webserveren (EWS) (c03847967).
Trinn to: Velg «Tekst»-innstillingen når du kopierer eller skanner (tekstdokumenter)
  merknad:
Disse innstillingene er midlertidige. Når du er ferdig med en jobb, går skriveren tilbake til standardinnstillingene. Kontakt systemadministratoren hvis du vil bruke denne innstillingen som standard.
  1. Velg alternativet Kopiering, E-post, Lagre til nettverksmappe, Send e-post eller Send til på startskjermbildet til skriverens kontrollpanel.
  2. Velg Flere alternativer, og deretter Optimaliser tekst/bilde.
  3. Velg Tekst-alternativet, og klikk deretter OK.
      merknad:
    Tekst-modus passer best for skanning av merket tekst. Hvis du velger dette alternativet, kan du forbedre fastvaren.
    Figur : Innstillinger for optimalisering av tekst / bilde: Velge alternativet «Tekst»
  4. Velg Start.
Alternativ 2: Forbedre markeringer i dokumenter med innstillingene for bildejustering
Hvis du ikke er i stand til å oppdatere fastvaren, eller hvis du vil påvirke måten markert tekst kopieres eller skannes med dokumenter som innebærer mest grafikk eller bilder, følger du trinnene nedenfor for å optimalisere bildekvaliteten når du kopierer eller skanner fra kontrollpanelet. Denne fremgangsmåten gir foreslåtte innstillinger for kopi / skanning av dokumenter som har blitt merket med en fluorescerende markeringspenn når du vil at markeringene skal være synlige i kopien eller skanningen. Hvis dokumentet har et lite bilde med mest tekst, kan du se Alternativ 1: Forbedre markeringer i tekstdokumenter med den nyeste fastvaren.
  merknad:
Disse innstillingene er midlertidige. Når du er ferdig med en jobb, går skriveren tilbake til standardinnstillingene. Kontakt systemadministratoren hvis du vil bruke denne innstillingen som standard.
  1. Velg alternativet Kopiering, E-post, Lagre til nettverksmappe, Send e-post eller Send til på startskjermbildet til skriverens kontrollpanel.
  2. Endre alternativene for Bildejustering til følgende foreslåtte innstillinger:
    • Juster Bakgrunnsrens til venstre - 1.
      Figur : Innstillinger for bildejustering: Justere bakgrunnsrens
    • Juster Mørkhet til høyre + 2.
    • Juster Kontrast til høyre + 2.
    • Behold innstillingen for Skarphet.
Hvis du vil ha mer detaljert informasjon, kan du gå til rapporten Kopiering eller digital skanning av markerte bilder (c04949243).