HP LaserJet Pro - Feilsøke feilmelding 30.xx (skannefeil)

Feilsøke feilmelding 30.xx (skannefeil)
Dette dokumentet inneholder informasjon om hvordan du kan løse vanlige feilmeldinger relatert til skannefeil. Det inneholder ikke alle mulige feilkoder for HP LaserJet Pro-skrivere.
Følgende tabell inneholder vanlige kontrollpanelmeldinger og hendelseskoder for HP LaserJet-skrivere. Den inneholder også beskrivelser av kodene og hva som må gjøres for å løse problemene.
Kontrollpanelmelding/hendelseskode
Beskrivelse
Anbefalt handling
30,0012
Skannerfeil 12
Skannermotoren finner ikke utgangsposisjonen. Denne feilen oppstår vanligvis under oppstartssekvensen.
Slå skriveren av og på, og prøv deretter å behandle jobben på nytt.
Hvis problemet vedvarer, må du skifte skannermotoren. Kontakt HPs brukerstøtte: www.hp.com/go/support
30,0013
Skannerfeil 13
Skannermotoren finner ikke utgangsposisjonen. Denne feilen oppstår vanligvis under oppstartssekvensen.
Slå skriveren av og på, og prøv deretter å behandle jobben på nytt.
Hvis problemet vedvarer, må du skifte skannermotoren. Kontakt HPs brukerstøtte: www.hp.com/go/support
30,0016
Skannerfeil 16
CIS-sensoren i skannemodulen kommuniserer ikke med skriveren. Denne feilen oppstår vanligvis under oppstartssekvensen.
Slå skriveren av og på, og prøv deretter å behandle jobben på nytt.
Kontroller alle flate fleksible kabler som er koblet til skanneren.
Hvis problemet vedvarer, må du skifte den interne skannerenheten eller formatereren. Kontakt HPs brukerstøtte: www.hp.com/go/support
30,0017
Skannerfeil 17
Skannermotoren er i feil posisjon.
Slå skriveren av og på, og prøv deretter å behandle jobben på nytt.
Observer skannevognen under skanning, og kontroller at ingen interne gjenstander, for eksempel kabler hindrer skannerhodet.
Hvis problemet vedvarer, må du skifte den interne skannerenheten eller formatereren. Kontakt HPs brukerstøtte: www.hp.com/go/support
30,0023
Skannerfeil 23
Skannerkalibreringen mislyktes.
Slå skriveren av og på, og prøv deretter å behandle jobben på nytt.
Kontroller alle flate fleksible kabler som er koblet til skanneren.
Hvis problemet vedvarer, må du skifte den interne skannerenheten eller formatereren. Kontakt HPs brukerstøtte: www.hp.com/go/support