HP-produkter som er testet med Windows 10

Informasjonen nedenfor viser HP-produkter som har blitt testet med Windows 10 October 2018 Update (versjon 1809). De PC-produktene som ikke er oppført i Windows 10 October 2018 Update-tabellen er ikke testet av HP for denne oppdateringen, og støttes kanskje ikke av HP for Windows 10. For mer informasjon fra Microsoft om Windows 10 April 2018 Update, kan du gå til https://support.microsoft.com/windows.
Hvis du fortsatt vil fortsette å bruke Windows 10 på et utestet system, kan du gå til Microsoft Windows støttenettsted for informasjon og støtte.

Mer informasjon

For mer informasjon fra Microsoft om Windows 10 October 2018 Update, kan du gå til support.microsoft.com.