• Opplysning
    CORONAVIRUS (COVID19) Påvirkning :

Vi opplever lengre ventetid enn forventet for å nå en agent. Vennligst bruk våre digitale tjenester, som den virtuelle agenten (på engelsk) og vårt diagnostiske verktøy (på engelsk), eller bruk HP-kontoen din for raskere service. Instant Ink kunder vennligst gå till instantink.com

hp-concentra-wrapper-portlet

Handlinger
Laster inn...

HP OfficeJet 8700-skrivere - Trådløst skriveroppsett (Mac)

Dette dokumentet er for HP OfficeJet 8702 og OfficeJet Pro 8710, 8715, 8717, 8718, 8719, 8720, 8728, 8725, 8730, 8732M, 8740 og 8745 All-in-One-skrivere og Mac-maskiner.
For å konfigurere en HP-skriver for trådløst nettverk (Wi-Fi), koble skriveren til trådløs nettverk og installer deretter skriverdriveren og programvaren fra HPs nettsted. Når du blir bedt om det under installasjonen, velger du Trådløs som tilkoblingstype.

Trinn 1: Forbered installasjonen

Før du setter opp skriveren på det trådløse nettverket, må du finne nettverkets navn og passord og slå på ruteren, skriveren og datamaskinen.
merknad:
Hvis du trenger å finne passordet til nettverket, kan du gå til Finne det trådløse WEP, WPA eller WPA2-passordet.
  1. Du trenger følgende:
    • Nettverksnavn: Nettverksnavnet er SSID (Service Set Identifier).
    • Nettverkspassord: Passordet er også kalt WEP-nøkkelen eller WPA-sikkerhetspassfrasen.
    • En datamaskin som er koblet til det trådløse nettverket
    • Internett-tilgang: HP anbefaler bredbåndstilkobling, for eksempel via kabel eller DSL, for nedlasting av programvare, bruk av Web Services og for å få skriveroppdateringer.
  2. Kontroller at ruteren og datamaskinen er slått på og at datamaskinen er koblet til det samme trådløse nettverket som du vil koble skriveren til. Slå på skriveren og plasser den i nærheten av datamaskinen og i nærheten av ruteren under installasjonsprosedyren.
  3. Koble USB- eller Ethernet-kabler fra skriveren.

Trinn 2: Koble til det trådløse nettverket

Koble skriveren til nettverket med veiviseren for trådløst oppsett, slik at HP-installeringsprogrammet kan finne skriveren under installasjonen.
  1. Fra start-skjermen på skriverens kontrollpanel sveiper du ned på skjermen, og trykk deretter på Trådløs-ikonet .
  2. Trykk på Oppsett-ikonet .
  3. Trykk Trådløs-innstillinger, og trykk deretter Veiviser for trådløst oppsett.
    Bilde: Trådløse innstillinger-skjermen
  4. Trykk på navnet på nettverket ditt i listen over tilgjengelige nettverk, og trykk deretter på OK.
    Bilde: Nettverksnavn
  5. Hvis listen ikke inneholder navnet på nettverket ditt, trykker du Angi nettverksnavnet og følger instruksjonene på skjermen for å angi nettverksnavnet.
  6. Angi WEP- eller WPA-nøkkelen (nettverkspassordet) hvis du blir bedt om det, og trykk deretter Ferdig.
    En oppsummeringsskjerm vises. Trykk på OK for å gå tilbake til start-skjermbildet.
    merknad:
    Hvis en tilkoblingsfeilmelding vises, kan du sjekke om du stavet nettverksnavn og passord riktig, med riktig bruk av store og små bokstaver. Følg anvisningene for å skrive inn informasjonen på nytt.

Trinn 3: Last ned og installer driveren

Last ned og installer den nyeste versjonen av den komplette skriverprogramvaren fra HPs nettsted.
Hvis et Auto trådløs tilkobling-skjermbilde vises når du installerer, kan du bruke det til å fullføre trådløsoppsettet. Hvis ikke følger du denne fremgangsmåten med veiledning i installasjonen av programvaren for å fullføre konfigurasjonen.
  1. Slå på skriveren.
  2. Hvis skriveren er koblet til datamaskinen med en USB-kabel, må du koble kabelen fra skriveren.
  3. Velg din skriver fra følgende liste:
  4. Hvis du blir bedt om det, kan du velge en metode for å identifisere skrivermodellen, og følg instruksjonene på skjermen for å gå til nedlastingssiden.
  5. Klikk på Last ned-siden av HP Easy Start eller ved siden av den komplette driveren, avhengig av alternativene som vises.
  6. Åpne Nedlastinger-mappen på Mac dokken, og klikk deretter HP Easy Start-filen eller .dmg-filen for den komplette driver for å starte installasjonen.
  7. Følg instruksjonene på skjermen for å konfigurere skrivertilkoblingen og installere programvaren.
  8. Når du blir bedt om det av installeringsprogrammet, klikk Legg til skriver for å opprette en utskriftskø på Mac-en.
    Vinduet Legg til åpnes.
  9. Klikk på navnet til skriveren, klikk på Bruk eller Skriv ut ved å bruke, og velg navnet på skriveren i hurtigmenyen og klikk til slutt Legg til.
    Velg navnet på skriveren i Bruk-menyen på Legg til-skjermbildet
  10. Gå tilbake til HP-installasjonsprogrammet for å fullføre installasjonen.

Ofte stilte spørsmål

Gå gjennom denne listen over vanlige spørsmål om installasjon og konfigurasjon av HP trådløs skriveren.