• Opplysning

• Tilbakemelding

HP LaserJet Enterprise MFP, HP PageWide Enterprise MFP - Konfigurere og bruke OXPd til å aktivere dokumentarbeidsflyter

Innføring

HP Imaging and Printing Open Extensibility Platform for Devices (OXPd: Arbeidsflyt) gjør det mulig å bruke produktet som dokumentinnlesingsenhet eller utvide funksjonaliteten til produktet på andre måter. Informasjon om arbeidsflytdokumentet og metadataene som kreves for innlesingsprosessen, finnes i en XML-konfigurasjonsfil som må lastes opp til produktet. Bruk OXPd:Arbeidsflyt i HPs innebygde nettserver (EWS) til å sende konfigurasjonsfiler til produktet.

Trinn 1: Gå til HPs innebygde webserver (EWS)

1. FutureSmart 3: På startskjermbildet på skriverens kontrollpanel velger du Nettverk-knappen for å vise IP-adressen eller vertsnavnet.
    FutureSmart 4: På startskjermbildet på skriverens kontrollpanel velger du Informasjon-ikonet og deretter Nettverk-ikonet for å vise IP-adressen eller vertsnavnet.
  2. Åpne en nettleser, og skriv inn IP-adressen eller vertsnavnet til skriveren nøyaktig slik det vises på skriverens kontrollpanel. Trykk på Enter på tastaturet. Den innebygde nettserveren åpnes.
    Figur : Eksempel på en IP-adresse i et nettleservindu
    merknad:
    Hvis nettleseren viser en melding om at det kanskje ikke er trygt å besøke nettstedet, velger du alternativet for å fortsette til nettstedet. Datamaskinen skades ikke av å besøke dette nettstedet.

Trinn 2: Konfigurere OXPd: Arbeidsflyt-funksjoner

1. Bruk toppnavigasjonsfanene, og klikk på Skanning / digital sending.
  2. I den venstre navigasjonsruten klikker du på OXPd: Arbeidsflyt.
  3. Konfigurere OXPd: Arbeidsflyt-funksjoner:
    • Området Versjoner: Dette området viser gjeldende versjon av OXPd: Arbeidsflyt-programvaren. Disse feltene kan ikke redigeres.
    • Området Installert konfigurasjonsfil: Dette området inneholder informasjon om den gjeldende konfigurasjonsfilen. Hvis du vil laste opp en ny konfigurasjonsfil, klikker du på Bla gjennom for å finne filen, og deretter klikker du på Last opp for å laste opp filen til produktet. Hvis du vil fjerne den gjeldende filen fra produktet, klikker du på Fjern gjeldende fil.
    • Området URL-avspørringstjeneste: I tillegg til å laste opp en konfigurasjonsfil har du muligheten til å angi opptil fire nettadresser som OXPd: Arbeidsflyt-programvaren vil sende avspørring om konfigurasjonsinformasjon til etter et bestemt intervall. For hver nettadresse angir du brukernavnet og passordet som kreves for godkjenning. I feltet Avspørringsintervall angir du intervallet i minutter for når produktet skal sende avspørring til nettadressene om konfigurasjonsinformasjon. Klikk på Bruk innstillinger for å lagre informasjonen.
    • Området Fremtving oppdatering: Hvis du bruker funksjonen URL-avspørringstjeneste, får du konfigurasjonsinformasjon umiddelbart i stedet for å vente til avspørringsintervallet. Klikk på Fremtving oppdatering nå for å hente konfigurasjonsinformasjonen umiddelbart.