HP LaserJet Enterprise MFP - Konfigurere Sikkerhetskopiere og gjenopprette-funksjonen for å lagre eller gjenopprette data

Innføring
Bruk funksjonen Sikkerhetskopiere og gjenopprette i HPs innebygde nettserver (EWS) til å sikkerhetskopiere data på skriveren eller gjenopprette datafiler fra en tidligere sikkerhetskopiering.
Sikkerhetskopieringsfunksjonen lager en sikkerhetskopifil av de gjeldende skriverinnstillingene, som gir brukerne muligheten til å gjenopprette dem senere. Denne funksjonen er nyttig hvis det er problemer med skriveren etter en fastvareoppgradering, eller hvis systemansvarlig ønsker å gå tilbake til fastvareversjonen som sikkerhetskopien ble opprettet fra (og utføre dette med begrenset omkonfigureringsarbeid).
Trinn 1: Gå til HPs innebygde webserver (EWS)
  1. På startskjermbildet på skriverens kontrollpanel velger du Nettverk-knappen for å vise IP-adressen eller vertsnavnet.
  2. Åpne en nettleser, og skriv inn IP-adressen eller vertsnavnet til skriveren nøyaktig slik det vises på skriverens kontrollpanel. Trykk på Enter på tastaturet. Den innebygde nettserveren åpnes.
    Figur : Eksempel på en IP-adresse i et nettleservindu
      merknad:
    Hvis nettleseren viser en melding om at det kanskje ikke er trygt å besøke nettstedet, velger du alternativet for å fortsette til nettstedet. Datamaskinen skades ikke av å besøke dette nettstedet.
    Figur : Bilde av startskjermbildet til den innebygde nettserveren
Trinn 2: Sikkerhetskopiere og gjenopprette data
  1. Bruk toppnavigasjonsfanene, og klikk på Generelt.
  2. Klikk på Sikkerhetskopiere og gjenopprette i den venstre navigasjonsruten.
  3. Hvis du vil lage en sikkerhetskopi, velger du Sikkerhetskopier og skriver deretter inn en bane i feltet UNC-banemappe for å lagre sikkerhetskopifilen. Ikke inkluder filnavnet i feltet UNC-banemappe.
  4. Hvis du vil foreta en gjenoppretting, velger du Gjenopprette, og i feltet Sikkerhetskopifil som skal gjenopprettes skriver du inn banen til filen som skal gjenopprettes. Inkluder filnavnet i feltet Sikkerhetskopifil som skal gjenopprettes.
  merknad:
Klikk på OK for å lagre sikkerhetskopien eller gjenopprettingen. En fremdriftslinje vises og deretter en melding om at prosessen er fullført.
Trinn 3: Konfigurere godkjenningsinnstillinger
Sikkerhetskopi-/gjenopprettingsfilene lagres som krypterte ZIP-arkiver. Innstillingen Krypteringsnøkkel i feltet Godkjenningsinnstillinger brukes til å kryptere ZIP-arkivet.
Skriv inn følgende godkjenningsopplysninger i området Godkjenningsinnstillinger:
  • Krypteringsnøkkel
  • Windows-domene
  • Brukernavn
  • Passord
  merknad:
Klikk på OK for å lagre sikkerhetskopien eller gjenopprettingen. En fremdriftslinje vises og deretter en melding om at prosessen er fullført.