HP PageWide Enterprise Color MFP 586 - Fjerning og utbytting: Hvitt underlag til dokumentmater (586)

merknad:
Denne veiledningen viser HP LaserJet Enterprise MFP M527. Instruksjonene gjelder imidlertid også for skriveren HP PageWide Enterprise Color MFP 586.

Innføring

Dette dokumentet beskriver hvordan du fjerner og bytter ut det hvite underlaget til dokumentmateren (586).

Før du utfører service

Slå av skriveren
  • Koble fra strømledningen.
      advarsel:
    For å unngå skade på skriveren slår du den av, venter 30 sekunder og tar deretter ut strømledningen før du forsøker å utføre service på skriveren.
Bruk tabellen nedenfor til å identifisere riktig delenummer for skriveren. Gå til www.hp.com/buy/parts for å bestille delen.
Delenummer for sett med hvitt underlag
G1W41-67903
Hvitt underlag med instruksjonsveiledning1
1Dette settet inneholder festeklemmesettet og instruksjonsveiledning.

Nødvendige verktøy

• Du trenger ikke spesialverktøy for å fjerne eller montere denne enheten.

Etter å ha utført service

Slå på skriveren
  • Koble til strømledningen.
  • Bruk strømbryteren til å slå på.

Test etter service

Test etter service er ikke tilgjengelig for denne enheten.

Trinn 1: Ta ut det hvite underlaget

merknad:
Denne veiledningen viser HP LaserJet Enterprise MFP M527. Instruksjonene gjelder imidlertid også for skriveren HP PageWide Enterprise Color MFP 586.
  1. Åpne dokumentmateren.
    Figur : Åpne dokumentmateren
  2. Trekk ned det hvite underlaget for å fjerne det.
    Figur : Ta ut det hvite underlaget
  3. Hvis noen av festeklemmene (bilde 1) forblir festet til det hvite underlaget (eller er skadde), går du til trinn Kontroller at fjæren er festet på riktig måte på festeklemmen (erstatningsklemmer følger med dette settet)..
    Hvis ingen av festeklemmene forblir festet til det hvite underlaget (eller ikke er skadde), går du til Trinn 2: Pakk ut reserveenheten.
    Figur : Kontroller det hvite underlaget
  4. Kontroller at fjæren er festet på riktig måte på festeklemmen (erstatningsklemmer følger med dette settet).
    Figur : Kontroller fjæren på festeklemmen
  5. Installer erstatningsklemmen (bilde 1) i åpningen (bilde 2) på dokumentmateren.
    Figur : Installer festeklemmen
  6. Trykk på klemmen for å sørge for at den er godt festet.
    Figur : Trykk på festeklemmen

Trinn 2: Pakk ut reserveenheten

1. Kast den defekte delen.
    merknad:
    HP anbefaler at defekte deler avhendes på forsvarlig vis.
  2. Pakk ut reservedelen.
      forsiktig:
    Hvis reservedelen er valsen eller puten, må du unngå å berøre den svampaktige delen av den. Fett fra huden på valsen eller puten kan gi problemer med papirhåndtering eller utskriftskvaliteten. HP anbefaler at du bruker engangshansker når du håndterer valsene eller putene, eller at du vasker hendene før du berører valsene eller putene.
    merknad:
    Sjekk at all emballasjen (for eksempel forsendelsestapen) er fjernet fra reservedelen før du monterer den.

Trinn 3: Sett det hvite underlaget på plass

1. Plasser det hvite underlaget på glassplaten.
    merknad:
    Plasser det hjørnet av underlaget som ikke har borrelås, øverst til venstre på skannerglasset.
    Figur : Plasser det hvite underlaget på glasset
  2. Lukk dokumentmateren.
    Figur : Lukk dokumentmateren
  3. Åpne dokumentmateren og kontroller at det hvite underlaget er godt festet.
    Figur : Kontroller det hvite underlaget
  4. Lukk dokumentmateren.
    Figur : Lukk dokumentmateren