HP-skrivere - Hvordan kontrollere blekk- eller tonernivåer

Dette dokumentet er for HP-skrivere med toner eller blekkpatroner.
Kontrollér regnede blekk- eller tonernivåer til skriveren for å finne ut om du må skifte ut eventuelle blekkpatroner.
  merknad:
Advarsler og indikatorer om blekknivåer viser bare anslag for planleggingsformål. Når en lampe varsler om lite blekk, bør du ha en ny blekkpatron tilgjengelig for å unngå mulige utskriftsforsinkelser. Du trenger ikke å bytte ut blekkpatroner før du blir bedt om det.
Mange HP-skrivere viser patronnivå til blekk og toner i kontrollpanelet. Se etter en blekkdråpe, blekkpatron-ikon eller en Blekknivåer -meny for å kontrollere statusen på hvert blekkpatron.
Figur : Eksempler på ikonene til blekk og toner nivåer og menyvalg på ulike kontrollpaneler for HP-skrivere
Eksempler på blekk- og tonernivå valg fra kontrollpanel-menyene
Hvis skriveren din ikke har et ikon til blekknivå eller til menyen, fortsett med disse trinnene for å kontrollere blekk og toner-nivåene fra datamaskinen eller din mobile enhet.
Trinn 1: Kontroller skriverens programvare på en Windows-PC eller Mac-datamaskin
Når du installerer HP-driveren på din datamaskin, inkluderer det programvare til administrasjon på skriveren som viser toner- eller blekknivået.
Hvis du ikke har installert HP-driveren, gå til HP Kundestøtte - programvare og nedlasting av drivere, angi skrivermodellen, og deretter klikk laste ned ved siden av komplett driver eller HP Easy Start for å laste ned og installere driveren.
Trinn 2: Kontrollere blekknivåer med HP-apper
Installér en HP-app for å kontrollere blekknivåer fra en datamaskin, nettbrett eller mobiltelefon.
Vanlige spørsmål
Se disse vanlige spørsmålene for mer informasjon om å kontrollere blekk- eller tonernivåer.