HP ScanJet Pro 2500 f1, 3500 f1, 4500 fn1 - Støtte for skannedriver og programvare for OS X

Dette dokumentet gjelder bare for HP ScanJet-skannere. Listen nedenfor inneholder HP Scan-driverne og -⁠programvaren som som er tilgjengelig for hver HP ScanJet for skanning i OS X El Capitan (v10.11), OS X Yosemite (v10.10) og OS X Mavericks (v10.9).

Støtte for HP ScanJet-skannedriver og -⁠programvare

Symbolforklaring
= Ikke tilgjengelig
= Tilgjengelig
= USB-tilkobling
= Nettverkstilkobling
= Trådløs tilkobling
AirPrint-kompatibel1
Skannerprogramvare for OS X v10.9 og nyere
Tilkoblingskrav
HP ScanJet-serien
OS X v10.9+
Tilgjengelig løsning for skanning og sending
Installasjonskontakt2
Skannekontakt3
ScanJet Pro 2500 f1
ICA4
HP Utility5
ScanJet Pro 3500 f1
ICA4
HP Easy Scan6
HP Utility5
ScanJet Pro 4500 fn1
ICA4
HP Easy Scan6
HP Utility5
1For at AirPrint skal fungere, må den AirPrint-kompatible skanneren og Mac-operativsystemet med v10.9 og nyere, være koblet til det samme lokalnettverket.
2For å installere driveren, må du koble skanneren til datamaskinen med en støttet tilkoblingstype. Noen skannere støtter ikke installasjon via nettverk eller trådløst nettverk. For disse skannerne, kan du bruke en USB-tilkobling. Utvalgte skannere har mulighet for trådløs installasjon.
3Hvis du vil skanne, kobler du skanneren til datamaskinen med en støttet tilkoblingstype. Noen skannere støtter ikke trådløs skanning eller skanning over et nettverk. For disse skannerne, kan du bruke en USB-tilkobling. Utvalgte skannere har mulighet for trådløs skanning.
4Skanneren har en skannerdriver for Mac OS X. Det gjør at du kan bruke skanneren med et ICA-kompatibelt program, inkludert Image Capture- og Preview-programvaren som allerede er installert på et Mac OS X.
5Bruk HP Utility til å styre skannerinnstillingene.
6Bruk HP Easy Scan til å skanne dokumenter og bilder, og styre snarveier på skanneren.