HP PageWide Enterprise Color MFP 586 - Skriverspesifikasjoner

merknad:
Følgende spesifikasjoner er korrekte på utgivelsestidspunktet, men de kan endres over tid. Hvis du vil ha oppdatert informasjon, kan du se www.hp.com/support/pagewidecolor586MFP.

Tekniske spesifikasjoner

Modellnavn
Produktnummer
586dn
G1W39A
586f
G1W40A
586z
G1W41A
Papirhåndtering
Skuff 1 (kapasitet på 50 ark)
Skuff 2 (kapasitet på 500 ark)
Skuff 3 (kapasitet på 500 ark)
Tilleggsutstyr
Tilleggsutstyr
Tilleggsutstyr
Skriverstativ
Tilleggsutstyr
Tilleggsutstyr
Tilleggsutstyr
3 x 500-arks papirmater og stativ (kombinert kapasitet på 1500 ark)
Tilleggsutstyr
Tilleggsutstyr
Tilleggsutstyr
Automatisk dupleksutskrift
Tilkobling
10/100/1000 Ethernet LAN-tilkobling med IPv4 og IPv6
Hi-Speed USB 2.0
USB-port med enkel tilgang for utskrift uten datamaskin, og for oppgradering av fastvaren
Lomme for integrering av maskinvare for tilkobling av tredjepartsenheter
HP Jetdirect 3000w NFC/trådløst tilbehør for utskrift fra mobile enheter
Tilleggsutstyr
Tilleggsutstyr
Tilleggsutstyr
HP Jetdirect 2900nw-utskriftsservertilbehør for trådløs tilkobling
Tilleggsutstyr
Tilleggsutstyr
Tilleggsutstyr
Minne
2 GB grunnleggende minne
merknad:
Det grunnleggende minnet kan utvides til 2,8 GB ved å legge til en DIMM-minnemodul.
Masselagring
320 GB HP sikker harddisk med høy ytelse
Sikkerhet
HP Trusted Platform Module for kryptering av alle data som behandles i skriveren
Tilleggsutstyr
Tilleggsutstyr
Tilleggsutstyr
Kontrollpanel – skjerm og tastatur
Kontrollpanel med fargeberøringsskjerm
Fysisk tastatur
Støttes ikke
Støttes ikke
Utskrift
Skriver ut 50 sider per minutt (spm) på papir i A4-størrelse og 50 spm på papir i Letter-størrelse i profesjonell modus.
Skriver ut 75 sider/min på papir i A4-størrelse og 75 sider/min på papir i Letter-størrelse i modusen for generell kontorutskrift
Utskrift fra USB-enhet med enkel tilgang (ingen datamaskin kreves)
Lagre jobber i skriverens minne til å skrive ut senere eller privat
Faks
Tilleggsutstyr
Kopiere og skanne
Kopierer 45 sider per minutt (spm) på papir i A4-størrelse og Letter-størrelse
100-siders dobbel dokumentmater med to skannehoder for tosidig kopiering og skanning med én passering
HP EveryPage-teknologi inkludert registrering av flermating med ultralyd
Støttes ikke
Støttes ikke
Innebygd optisk tegngjenkjenning (OCR) som gjør det mulig å konvertere trykte sider til tekst som kan redigeres og søkes i ved hjelp av en datamaskin
Støttes ikke
Støttes ikke
SMART-etikettfunksjon gir registrering av papirside for automatisk sidebeskjæring
Støttes ikke
Støttes ikke
Automatisk papirretning for sider som har minst 100 tegn med tekst
Støttes ikke
Støttes ikke
Automatisk tonejustering som angir kontrast, lysstyrke, og fjerning av bakgrunn for hver side
Støttes ikke
Støttes ikke
Sende digitalt
Send dokumenter til e-post, USB og delte mapper i et nettverk
Send dokumenter til SharePoint®
Støttes ikke
Støttes ikke

Operativsystemer som støttes

Følgende informasjon gjelder for den skriverspesifikke Windows PCL 6-driveren og HP-skriverdrivere for OS X og for den medfølgende installasjons-CD-en.
Windows: Installasjons-CD-en for HP-programvare installerer skriverdriveren HP PCL.6 versjon 3, HP PCL versjon 3 eller HP PCL-6 versjon 4, avhengig av hvilken versjon av Windows du har, i tillegg til valgfri programvare hvis du bruker den komplette installasjonsprogramvaren. Last ned skriverdriveren HP PCL.6 versjon 3, HP PCL 6 versjon 3 og HP PCL-6 versjon 4 fra webområdet for skriverstøtte for denne skriveren: www.hp.com/support/pagewidecolor586MFP.
OS X: Mac-datamaskiner støttes med denne skriveren. Last ned HP Easy Start, enten fra 123.hp.com eller fra støttesiden for utskrift. Bruk deretter HP Easy Start for å installere HP-skriverdriveren. HP Easy Start er ikke inkludert i den medfølgende CD-en.
  1. Gå til 123.hp.com.
  2. Følg den angitte fremgangsmåten for å laste ned skriverprogramvaren.
Linux: Hvis du vil ha informasjon og skriverdrivere for Linux, kan du gå til hplipopensource.com/hplip-web/index.html.
UNIX: Hvis du vil ha informasjon og skriverdrivere for UNIX®, kan du gå til www.hp.com/go/unixmodelscripts.
Støttede operativsystemer og skriverdrivere
Operativsystem
Skriverdriveren som er installert (fra installasjons-CD-en for Windows eller installeringsprogrammet på Internett for OS X)
Merknader
Windows® XP SP3, 32-biters
Skriverspesifikk HP PCL.6-skriverdriver installeres for dette operativsystemet som en del av den grunnleggende programvareinstallasjonen. Den grunnleggende installasjonsprogramvaren installerer bare driveren.
Den komplette installasjonsprogramvaren støttes ikke for dette operativsystemet.
Microsoft sluttet å gi generell støtte for Windows XP i april 2009. HP fortsetter etter beste evne å tilby støtte for det avviklede operativsystemet XP.
Windows Vista®, 32-biters
Skriverspesifikk HP PCL.6-skriverdriver installeres for dette operativsystemet som en del av den grunnleggende programvareinstallasjonen. Den grunnleggende installasjonsprogramvaren installerer bare driveren.
Den komplette installasjonsprogramvaren støttes ikke for dette operativsystemet.
Windows Server 2003 SP2, 32-biters
Skriverspesifikk HP PCL.6-skriverdriver installeres for dette operativsystemet som en del av den grunnleggende programvareinstallasjonen. Den grunnleggende installasjonsprogramvaren installerer bare driveren.
Den komplette installasjonsprogramvaren støttes ikke for dette operativsystemet.
Microsoft sluttet å gi generell støtte for Windows Server 2003 i juli 2010. HP fortsetter etter beste evne å tilby støtte for det avviklede operativsystemet Server 2003.
Windows 7 SP 1, 32-biters og 64-biters
Skriverspesifikk HP PCL 6-skriverdriver installeres for dette operativsystemet som en del av den komplette programvareinstallasjonen.
Windows 8, 32-biters og 64-biters
Skriverspesifikk HP PCL 6-skriverdriver installeres for dette operativsystemet som en del av den grunnleggende programvareinstallasjonen. Den grunnleggende installasjonsprogramvaren installerer bare driveren.
Den komplette installasjonsprogramvaren støttes ikke for dette operativsystemet.
Støtte for Windows 8 RT er tilgjengelig via Microsoft IN OS versjon 4, 32-biters driver.
Windows 8.1, 32-biters og 64-biters
Skriverspesifikk HP PCL 6-skriverdriver installeres for dette operativsystemet som en del av den grunnleggende programvareinstallasjonen. Den grunnleggende installasjonsprogramvaren installerer bare driveren.
Den komplette installasjonsprogramvaren støttes ikke for dette operativsystemet.
Støtte for Windows 8.1 RT er tilgjengelig via Microsoft IN OS versjon 4, 32-biters driver.
Windows 10, 32-bit og 64-bit
Skriverspesifikk HP PCL 6-skriverdriver installeres for dette operativsystemet som en del av den grunnleggende programvareinstallasjonen. Den grunnleggende installasjonsprogramvaren installerer bare driveren.
Den komplette installasjonsprogramvaren støttes ikke for dette operativsystemet.
Windows Server 2008 SP2, 32-biters
Skriverspesifikk HP PCL.6-skriverdriver installeres for dette operativsystemet som en del av den grunnleggende programvareinstallasjonen. Den grunnleggende installasjonsprogramvaren installerer bare driveren.
Den komplette installasjonsprogramvaren støttes ikke for dette operativsystemet.
Windows Server 2008 SP2, 64-biters
Skriverspesifikk HP PCL 6-skriverdriver installeres for dette operativsystemet som en del av den grunnleggende programvareinstallasjonen. Den grunnleggende installasjonsprogramvaren installerer bare driveren.
Den komplette installasjonsprogramvaren støttes ikke for dette operativsystemet.
Windows Server 2008 R2, SP 1, 64-biters
Skriverspesifikk HP PCL 6-skriverdriver installeres for dette operativsystemet som en del av den grunnleggende programvareinstallasjonen. Den grunnleggende installasjonsprogramvaren installerer bare driveren.
Den komplette installasjonsprogramvaren støttes ikke for dette operativsystemet.
Windows Server 2012, 64-biter
Installeringsprogrammet støtter ikke Windows Server 2012, men det gjør den skriverspesifikke skriverdriveren.
Last ned driveren fra HPs nettsted, og bruk verktøyet for å legge til skrivere i Windows for å installere den.
Windows Server 2012 R2, 64-biter
Installeringsprogrammet støtter ikke Windows Server 2012, men det gjør den skriverspesifikke skriverdriveren.
Last ned driveren fra HPs nettsted, og bruk verktøyet for å legge til skrivere i Windows for å installere den.
OS X10.9 Mavericks, OS X 10.10 Yosemite, OS X 10.11 El Capitan
HP-skriverdriveren er tilgjengelig for nedlasting fra HP Easy Start. HP-installasjonsprogramvaren for OS X er ikke med på CDen i esken.
For OS X kan du laste ned installasjonsprogrammet fra HP Easy Start.
  1. Gå til 123.hp.com.
  2. Følg den angitte fremgangsmåten for å laste ned skriverprogramvaren.
merknad:
Hvis du vil ha en oppdatert liste over støttede operativsystemer, kan du gå til www.hp.com/support/pagewidecolor586MFP for HPs omfattende hjelp for skriveren.
merknad:
Hvis du vil ha mer informasjon om klient- og serveroperativsystemer, og om HP UPD-driverstøtte for denne skriveren, kan du gå til www.hp.com/go/upd. Under Mer informasjon klikker du på koblingene.
Systemkrav
Windows
OS X
  • CD-ROM-stasjon, DVD-stasjon eller en Internett-tilkobling
  • Egen USB 1.1- eller 2.0-kontakt eller en nettverkstilkobling
  • 400 MB ledig plass på harddisken
  • 1 GB RAM (32-biters) eller 2 GB RAM (64-biters)
  • Internett-tilkobling
  • 1 GB ledig plass på harddisken

Mobilutskriftsløsninger

Denne skriveren støtter følgende programvare for utskrift fra mobilenheter:
  • HP ePrint-programvare
    merknad:
    HP ePrint-programvaren støtter følgende operativsystemer: Windows 7 SP 1 (32- og 64-biters), Windows 8 (32- og 64-biters), Windows 8.1 (32- og 64-biters), Windows 10 (32- og 64-biters) og OS X-versjonene 10.9 Mavericks, 10.10 Yosemite og 10.11 El Capitan.
  • HP ePrint via e-post (krever at HPs webtjenester er aktivert og at skriveren er registrert hos HP Connected)
  • HP ePrint-appen (tilgjengelig for Android, iOS og Blackberry)
  • ePrint Enterprise-appen (støttes på alle skrivere med ePrint Enterprise Server-programvare)
  • Google Cloud Print
  • AirPrint
  • Android-utskrift

Skrivermål

Mål for skriveren
    Figur : Mål for skriveren
  1. 529 mm
  2. 564 mm
  3. 530 mm
  4. 32,3 kg
Mål for skuff 3
    Figur : Mål for skuff 3
  1. 138 mm
  2. Lukket skuff: 396 mmÅpen skuff: 678 mm
  3. Nedre venstre deksel lukket: 514 mmNedre venstre deksel åpent: 963 mm
  4. 5,4 kg
Mål for skriverstativ
    Figur : Mål for skriverstativ
  1. 640 mm
  2. Lukket skuff: 669 mmÅpen skuff: 810 mm
  3. Nedre venstre deksel lukket: 669 mmNedre venstre deksel åpent: 1040 mm
  4. 31,2 kg
Mål for 3 x 500-arks papirmateren og stativet
    Figur : Mål for 3 x 500-arks papirmateren og stativet
  1. 642 mm
  2. Lukket skuff: 669 mmÅpen skuff: 795 mm
  3. Nedre venstre deksel lukket: 669 mmNedre venstre deksel åpent: 1040 mm
  4. 35,8 kg
Mål for skriveren med skuff 3
    Figur : Mål for skriveren med skuff 3
  1. 667 mm
  2. 564 mm
  3. 530 mm
  4. 37,7 kg
Mål for skriveren med skriverstativet
    Figur : Mål for skriveren med skriverstativet
  1. 1307 mm
  2. 669 mm
  3. 669 mm
  4. 63,5 kg
Mål for skriveren med 3 x 500-arks papirmater og stativet
    Figur : Mål for skriveren med 3 x 500-arks papirmater og stativet
  1. 1171 mm
  2. 669 mm
  3. 669 mm
  4. 68,1 kg

Strømforbruk, elektriske spesifikasjoner og støynivåer

Strømforbruk

Strømforbruk (gjennomsnitt i watt)1, 2
Skriverserie3
Utskrift
Klar
Dvalemodus
Manuell på/Auto av
Av
HP PageWide Enterprise Color MFP 586
62 W
dn- og f-modeller: 24 W
z-modeller: 26 W
8,5 W
0,3 W
0,3 W
1Verdiene kan bli endret.
2Effekten som rapporteres, er de høyeste målte verdiene for alle skrivermodeller, ved bruk av alle standardspenninger.
3Hastigheten i modusen Profesjonell er 50 sider/min for papir i A4-størrelse og 53 sider/min for papir i Letter-størrelse. Hastigheten i modusen Generell kontorutskrift er 75 sider/min for papir i A4-størrelse og 79 sider/min for papir i Letter-størrelse.

Elektriske spesifikasjoner

Inngangsspenning: 100–240 V vekselspenning (+/– 10 %), 50/60 Hz (+/– 3 Hz)
  forsiktig:
Strømkravene er basert på landet/regionen der skriveren selges. Ikke omform driftsspenningene. Dette vil skade skriveren og gjøre skrivergarantien ugyldig.

Støynivåer

HP PageWide Enterprise Color MFP 5861
Lydstyrkenivå
Utskrift (50 sider/min)
Klar
Fastsatt ifølge ISO 9296
LWAd = 6,8 bel (A) [68 dB(A)]
LWAd = 3,5 bel (A) [35 dB(A)]
Lydtrykknivå – fra brukers plass
Utskrift
Klar
Fastsatt ifølge ISO 9296
LpAm = 55 dB(A)
LpAm = 15 dB(A)
1Støyverdier kan endres. Testet konfigurasjon: 50 sider/min på A4-ark i ensidig modus med HP PageWide Enterprise Color MFP 586dn-modellen.

Område for driftsmiljø

Spesifikasjoner for driftsmiljø
Miljø
Anbefalt
Tillatt
Temperatur
17 til 25 °C
15–30 °C
Relativ luftfuktighet
30 til 70 % relativ luftfuktighet (RH)
10 til 80 % (RH)
Høyde over havet
Ikke aktuelt
0 til 3048 m