HP Color LaserJet Pro MFP M377 - Skriverspesifikasjoner

merknad:
Følgende spesifikasjoner er korrekte på utgivelsestidspunktet, men de kan endres over tid. Hvis du vil ha oppdatert informasjon, kan du se www.hp.com/support/colorljM377MFP.

Tekniske spesifikasjoner

Modellnavn
Produktnummer
M377dw
M5H23A
Papirhåndtering
50-arks flerfunksjonsskuff (skuff 1)
Skuff 2 (kapasitet på 250 ark)
Automatisk dupleksutskrift
Tilkobling
10/100/1000 Ethernet LAN-tilkobling med IPv4 og IPv6
Hi-Speed USB 2.0
Utskriftsserver for trådløs nettverkstilkobling
USB-port på enheten
Wi-Fi Direct for utskrift fra mobilenheter
Kontrollpanel – skjerm og inndata
Kontrollpanel med berøringsskjerm
Utskrift
Skriver ut 24 sider per minutt (spm) på papir i A4-størrelse og 25 spm på papir i Letter-størrelse
USB-utskrift (ingen datamaskin kreves)
Jobblagring / PIN-kodebeskyttet utskrift
(Krever en minnepinne med 16 GB eller mer.)
Kopiere og skanne
merknad:
Kopierings- og skannerhastighet kan variere. Hvis du vil se den nyeste informasjonen, kan du gå til www.hp.com/support/colorljM377MFP.
Kopierer 19 sider per minutt (spm)
Skanner 26 spm
Dokumentmater for 50 sider
Alternativene Skann til e-post, Skann til USB og Skann til nettverksmappe

Operativsystemer som støttes

Følgende informasjon gjelder for skriverspesifikke Windows PCL 6- og OS X-skriverdrivere.
Windows: Installasjonsprogramvaren for HP-programvare installerer driveren HP PCL.6, HP PCL-6 eller HP PCL 6, avhengig av hvilken versjon av Windows du har, i tillegg til valgfri programvare hvis du bruker den komplette installasjonsprogramvaren. Se i programvareinstallasjonsmerknadene hvis du vil ha mer informasjon.
OS X: Mac-datamaskiner støttes med denne skriveren. Last ned HP Easy Start, enten fra 123.hp.com eller fra Utskriftsstøtte-siden, og bruk deretter HP Easy Start for å installere HP-skriverdriveren og -verktøy. HP Easy Start ikke med i CD-en i boksen.
  1. Gå til 123.hp.com.
  2. Følg fremgangsmåten for å laste ned skriverprogramvaren.
Linux: Hvis du vil ha informasjon og skriverdrivere for Linux, går du til hplipopensource.com/hplip-web/index.html.
UNIX: Hvis du vil ha informasjon og skriverdrivere for UNIX®, går du til www.hp.com/go/unixmodelscripts.
Operativsystem
Skriverdriver installert
Merknader
Windows® XP SP3 eller nyere, 32-biters
Skriverspesifikk HP PCL.6-skriverdriver installeres for dette operativsystemet som en del av den grunnleggende programvareinstallasjonen. Den grunnleggende installasjonsprogramvaren installerer bare driveren.
Den komplette programvareinstallasjonen støttes ikke for dette operativsystemet.
Microsoft sluttet å gi generell støtte for Windows XP i april 2009. HP fortsetter etter beste evne å tilby støtte for det avviklede operativsystemet XP.
Windows Vista®, 32-biters
Skriverspesifikk HP PCL.6-skriverdriver installeres for dette operativsystemet som en del av den grunnleggende programvareinstallasjonen. Den grunnleggende installasjonsprogramvaren installerer bare driveren.
Den komplette programvareinstallasjonen støttes ikke for dette operativsystemet.
Windows Server 2003 SP2 eller nyere, 32-biters
Skriverspesifikk HP PCL.6-skriverdriver installeres for dette operativsystemet som en del av den grunnleggende programvareinstallasjonen. Den grunnleggende installasjonsprogramvaren installerer bare driveren.
Den komplette programvareinstallasjonen støttes ikke for dette operativsystemet.
Bruk UPD-drivere for 64-biters operativsystemer.
Microsoft sluttet å gi generell støtte for Windows Server 2003 i juli 2010. HP fortsetter etter beste evne å tilby støtte for det avviklede operativsystemet Server 2003.
Windows 7 SP1 eller nyere, 32-biters og 64-biters
Skriverspesifikk HP PCL 6-skriverdriver installeres for dette operativsystemet som en del av den fullstendige programvareinstallasjonen.
Windows 8, 32-bit og 64-bit
Skriverspesifikk HP PCL-6-skriverdriver installeres for dette operativsystemet som en del av den grunnleggende programvareinstallasjonen.
Støtte for Windows 8 RT er tilgjengelig via Microsoft IN OS versjon 4, 32-biters driver.
Windows 8.1, 32-biters og 64-biters
Skriverspesifikk HP PCL-6-skriverdriver installeres for dette operativsystemet som en del av den grunnleggende programvareinstallasjonen.
Støtte for Windows 8.1 RT er tilgjengelig via Microsoft IN OS versjon 4, 32-biters driver.
Windows 10, 32-biter og 64-biter
Skriverspesifikk HP PCL-6-skriverdriver installeres for dette operativsystemet som en del av den grunnleggende programvareinstallasjonen.
Windows Server 2008 SP2, 32-biters
Skriverspesifikk HP PCL.6-skriverdriver installeres for dette operativsystemet som en del av den grunnleggende programvareinstallasjonen.
Windows Server 2008 SP2, 64-biters
Skriverspesifikk HP PCL 6-skriverdriver installeres for dette operativsystemet som en del av den grunnleggende programvareinstallasjonen.
Windows Server 2008 R2, SP 1, 64-biters
Skriverspesifikk HP PCL 6-skriverdriver installeres for dette operativsystemet som en del av den grunnleggende programvareinstallasjonen.
Windows Server 2012, 64-biters
Installasjonsprogramvaren støtter ikke Windows Server 2012, men skriverspesifikke skriverdrivere i HP PCL 6 og HP PCL-6 støtter den.
Last ned HP PCL 6- eller PCL-6-driveren fra HPs nettsted www.hp.com/support/colorljM377MFP, og bruk verktøyet for å legge til skrivere i Windows for å installere den.
Windows Server 2012 R2, 64-biters
Installasjonsprogramvaren støtter ikke Windows Server 2012, men skriverspesifikke skriverdrivere i HP PCL 6 og HP PCL-6 støtter den.
Last ned HP PCL 6- eller PCL-6-driveren fra HPs nettsted www.hp.com/support/colorljM377MFP, og bruk verktøyet for å legge til skrivere i Windows for å installere den.
OS X 10.9 Mavericks, OS X 10.10 Yosemite, og OS X 10.11 El Capitan
OS X-skriverdriveren og -skriververktøyet kan lastes ned fra 123.hp.com. HP-installasjonsprogramvaren for OS X er ikke med på CD-en i esken.
Last ned HP Easy Start, enten fra 123.hp.com eller fra Utskriftsstøtte-siden, og bruk deretter HP Easy Start for å installere HP-skriverdriveren og -verktøy.
  1. Gå til 123.hp.com.
  2. Følg fremgangsmåten for å laste ned skriverprogramvaren.
merknad:
Hvis du vil ha en oppdatert liste over støttede operativsystemer, kan du gå til www.hp.com/support/colorljM377MFP for HPs omfattende hjelp for skriveren.
merknad:
Hvis du vil ha mer informasjon om klient- og serveroperativsystemer, og om HP UPD PCL6-, UPD PCL 5- og UPD PS-driverstøtte for denne skriveren, kan du gå til www.hp.com/go/upd og klikke på Spesifikasjoner-fanen.

Mobilutskriftsløsninger

Denne skriveren støtter følgende programvare for utskrift fra mobile enheter:
  • HP ePrint-programvare
    merknad:
    HP ePrint-programvaren støtter følgende operativsystemer: Windows 7 SP 1 eller nyere (32- og 64-biters), Windows 8 (32- og 64-biters), Windows 8.1 (32- og 64-biters), Windows 10 (32- og 64-biters) og OS X-versjonene 10.8 Mountain Lion, 10.9 Mavericks og 10.10 Yosemite.
  • HP ePrint via e-post (krever at HPs webtjenester er aktivert og at skriveren er registrert hos HP Connected)
  • HP ePrint-appen (tilgjengelig for Android, iOS og Blackberry)
  • ePrint Enterprise-appen (støttes på alle skrivere med ePrint Enterprise Server-programvare)
  • HP All-in-One Remote-appen for iOS- og Android-enheter
  • Google Cloud Print
  • AirPrint
  • Android-utskrift

Skrivermål

Mål for basismodellen
Figur : Mål for basismodellen
Helt lukket skriver
Helt åpen skriver
1. Høyde
399,8 mm
656 mm
2. Dybde
472,3 mm
1124,4 mm
3. Bredde
415,4 mm
415,4 mm
Vekt (med kassetter)
23,2 kg
Mål for skriver med skuff 3 (ekstrautstyr)
Figur : Mål for skriver med skuff 3 (ekstrautstyr)
Helt lukket skriver
Helt åpen skriver
1. Høyde
531,8 mm
788 mm
2. Dybde
472,3 mm
1124,4 mm
3. Bredde
415,4 mm
415,4 mm
Vekt (med kassetter)
28,4 kg

Strømforbruk, elektriske spesifikasjoner og støynivåer

Strømforbruk

Strømforbruk (gjennomsnitt i watt)1, 2
Skriverserie3
Utskrift
Klar
Dvalemodus
Auto av/Wake on LAN
Auto av/Wake on USB
Av
HP Color LaserJet Pro MFP M377
550 W
19 W
2,4 W
1 W
0,6 W
0,1 W
1Verdiene kan bli endret.
2Effekten som rapporteres, er de høyeste målte verdiene for alle skrivermodeller, ved bruk av alle standardspenninger.
3Hastigheten er 24 sider/min for papir i A4-størrelse og 25 sider/min for papir i Letter-størrelse.

Elektriske spesifikasjoner

110-volt inngangsspenning: 110 til 127 VAC (+/– 10 %), 60 Hz (+/– 3 Hz)
220-volt inngangsspenning: 220 til 240 VAC (+/– 10 %), 50 Hz (+/– 3 Hz)
  forsiktig:
Strømkravene er basert på landet/regionen der skriveren selges. Ikke omform driftsspenningene. Dette vil skade skriveren og gjøre skrivergarantien ugyldig.

Støynivåer

HP Color LaserJet Pro MFP M3771
Lydstyrkenivå
Utskrift (24 sider/min)
Klar
Fastsatt ifølge ISO 9296
LWAd = 6,1 bel (A) [61 dB(A)]
LWAd = 4,5 bel (A) [45 dB(A)]
Lydtrykknivå – fra brukers plass
Utskrift
Klar
Fastsatt ifølge ISO 9296
LpAm = 48 dB(A)
LpAm = 30 dB(A)
1Støyverdier kan endres. Testet konfigurasjon: 24 sider/min for A4-ark i ensidig modus med skriveren HP Color LaserJet Pro MFP M377dw.

Område for driftsmiljø

Miljø
Anbefalt
Tillatt
Temperatur
15 til 27 °C
15–30 °C
Relativ luftfuktighet
20–70 % relativ luftfuktighet, ikke-kondenserende
10–80 % relativ luftfuktighet, ikke-kondenserende
Høyde over havet
Ikke aktuelt
0 til 3048 m