HP-PCer - HP Tilkoblingshåndterer uopprettelig feil

Dette dokumentet gjelder for HP datamaskiner med Windows 7 som har HP Tilkoblingshåndterer installert.
Når du åpner Tilkoblingshåndterer, oppstår det en uopprettelig feil.
Figur : Uopprettelig feil
hpConnectionManager.exe - uopprettelig feil

Løse den uopprettelige feilen

For å løse den uopprettelige feilen, kan du laste ned og installere følgende tre servicepakker.
  1. Last ned og installer Microsoft .NET Framework 3.5 med Service Pack og start deretter datamaskinen på nytt.
  2. Last ned og installer HP Software Framework, start datamaskinen på nytt.
  3. Last ned og installer HP Tilkoblingshåndterer, og start deretter datamaskinen på nytt.
HP Tilkoblingshåndterer nå åpnes uten feilmeldingen.