HP PageWide Enterprise Color 556, MFP 586 - Legge i og skrive ut konvolutter

Innføring

Følgende fremgangsmåte beskriver hvordan du skriver ut og legger i konvolutter. Bare bruk skuff 1 eller skuff 2 til å skrive ut på konvolutter. Skuff 1 tar opptil 5 konvolutter Skuff 2 tar opptil 30 konvolutter
Hvis du vil skrive ut konvolutter ved å bruke alternativet for manuell mating, følger du denne fremgangsmåten for å velge de riktige innstillingene i skriverdriveren, og legger konvoluttene i skuffen etter at utskriftsjobben er sendt til skriveren.

Skrive ut konvolutter

1. Velg alternativet Skriv ut ved hjelp av programmet.
  2. Velg skriveren fra listen over skrivere, og klikk deretter på eller trykk på Egenskaper eller Innstillinger for å åpne skriverdriveren.
    merknad:
    Navnet på knappen varierer for ulike programmer.
    merknad:
    Hvis du vil få tilgang til disse funksjonene fra en Windows 8- eller 8.1-startskjerm, velger du Enheter, velger Utskrift og velger skriveren.
  3. Velg kategorien Papir/kvalitet.
  4. Velg riktig størrelse for konvoluttene på rullegardinmenyen Papirstørrelse.
  5. På rullegardinmenyen Papirtype velger du Konvolutt.
  6. På rullegardinmenyen Papirkilde velger du Manuell mating.
  7. Klikk på OK for å lukke dialogboksen Dokumentegenskaper.
  8. I dialogboksen Skriv ut klikker du på OK for å skrive ut jobben.

Konvoluttretning

Skuff
Konvolutt-størrelse
Slik legger du inn følgende ark:
Skuff 1
Konvolutt #9, konvolutt #10, Monarch-konvolutt, DL-konvolutt, japansk konvolutt Chou #3, japansk konvolutt Chou #4
Forsiden ned
Øvre kant mot forsiden av skriveren
B5-konvolutt, C5-konvolutt, C6-konvolutt
Forsiden ned
Øvre kant først inn i skriveren
Skuff 2
Konvolutt #10, DL-konvolutt, japansk konvolutt Chou #3
Forsiden opp
Øvre kant mot høyre side av skriveren
B5-konvolutt, C5-konvolutt
Forsiden opp
Øvre kant mot høyre side av skriveren