• Opplysning

HP er oppmerksom på den siste klasse av sikkerhets-sårbarheter som kalles "spekulativ kjøring av side-kanalsangrep" som påvirker mange moderne prosessorer (Intel, AMD og ARM) og operativsystemer. HP vil gi oppdatert informasjon om dette på kundestøttesiden så snart den blir tilgjengelig.

hp-concentra-wrapper-portlet

Handlinger
Laster inn...

Løsning og innsamling av diagnostiske data

Dette produktets deteksjonsverktøy installerer programvaren på Microsoft Windows-enheten som gjør at HP kan oppdage og samle inn data om dine HP- og Compaq-produkter for å gi deg rask tilgang til støtteinformasjon og løsninger. Tekniske data samles inn for produkter som støttes av dette verktøyet som brukes til å identifisere produkter, gi relevante løsninger og automatisk oppdatere dette verktøyet; og til å forbedre våre produkter, løsninger, tjenester, og opplevelsen din som vår kunde.
  merknad:
Dette verktøyet gjelder bare for Microsoft Windows-PC-er. Dette verktøyet oppdager HP PC-er og HP-skrivere.
Data som samles inn
  • Operativsystem
  • Nettleser-versjon
  • Leverandør av datamaskinen
  • Produktnavn/-nummer
  • Serienummer
  • Tilkoblingsport
  • Beskrivelse av driverenhet
  • Konfigurasjon av datamaskin og/eller skriver
  • Diagnostikk av maskinvare og programvare
  • HP/ikke-HP blekk og/eller HP/ikke-HP toner
  • Antall sider skrevet ut
Installert programvare
  • HP Support Solutions Framework - Windows-tjeneste, localhost webserver og programvare
Fjerning av programvare
  • Fjern HP Support Solutions Framework gjennom Legg til/fjern programmer på PC-en
Krav
  • Operativsystem - Windows 7, Windows 8, Windows 8.1, Windows 10
  • Nettleser - Google Chrome 10+, Internet Explorer (IE) 10.0+ og Firefox 3.6.x, 12.0+