• Opplysning

HP er oppmerksom på den siste klasse av sikkerhets-sårbarheter som kalles "spekulativ kjøring av side-kanalsangrep" som påvirker mange moderne prosessorer (Intel, AMD og ARM) og operativsystemer. HP vil gi oppdatert informasjon om dette på kundestøttesiden så snart den blir tilgjengelig.

hp-concentra-wrapper-portlet

Handlinger
Laster inn...

HP Instant Ink - Kansellere HP Instant Ink-tjenesten

Dette dokumentet er for kunder for HP Instant Ink.
Les dette før du kansellerer
Du kan kansellere registreringen din i HP Instant Ink når som helst uten straff. Før du sier opp tjenesten, les følgende informasjon nøye:
  • HP Instant Ink patroner fungerer ikke etter slutten av din gjeldende fakturaperiode, og du skal returnere dem til HP. For å fortsette å skrive ut når fakturaperioden din slutter, kontroller at du har standard nye blekkpatroner klar til bruk i skriveren.
    Hvis du ikke har ferdigfrankert konvolutt levert av HP, kan du gå til Resirkulering av HP Instant Ink-patroner for å bestille konvolutt.*
  • Det er ingen forholdsmessig refusjon for resten av faktureringsperioden din.
  • Din tjeneste fortsetter til slutten av din gjeldende fakturaperiode.
  • Hvis det er noen gebyrer for ekstra utskrifter, blir det belastet på kredittkortet ditt. Avhengig av når du sier opp, kan avgiften dukke opp følgende måned.
* Resirkulering av blekkpatron er ikke tilgjengelig i Italia. Følg lokale bestemmelser for ansvarlig avhending av blekkpatronene.
  merknad:
HP Instant Ink-tjenesten kan ikke settes på vent. Hvis du er borte for en måned eller mindre kan kontoen gå over opptil din månedlige sidegrense for abonnementet for en måned. Hvis du må være unna i en lengre periode, og ikke ønsker å betale for HP Instant Ink-tjenesten i løpet av denne tiden, må du kansellere tjenesten og registrere deg på nytt når ønsket. Hvis du kansellerer kontoen og registrerer deg på nytt, frasier du deg alle kampanjetilbud med gratis måneder og rollover-sider, selv om du registrerer deg på nytt.
Kansellere
Logg deg på HP Instant Ink-kontoen din for å kansellere HP Instant Ink-tjenesten.
  1. Gå til hpinstantink.com/signin (webområdet HP Connected) for å logge deg på HP Instant Ink-kontoen hvis du ikke allerede er logget på.
    HP Instant Ink konto-siden åpnes.
  2. I Status-området av din HP Instant Ink-kontoside, er en skrivernedtrekksmeny tilgjengelig når det er flere skrivere som er registrert. Klikk på nedtrekkmenyen, og velg deretter skriveren du vil avslutte.
    Figur : Klikke på skriver-nedtrekkmenyen
    Klikke på skriver-nedtrekkmenyen
  3. Kontroller Utskriftshistorikk eller ePrint-adresse på skriveren for å bekrefte at du har valgt riktig skriver.
  4. I området Min konto klikker du Endre Plan.
    Figur : Klikk på endre abonnement
    Klikk på endre abonnement
  5. Klikk på Avbryt registrering.
    Figur : Klikk på Kanseller registrering
    Klikk på Kanseller registrering
  6. Klikk på Neste, og deretter Avbryte registrering for å bekrefte forespørselen om avbestilling.
    Vil du motta en e-postbekreftelse for kanselleringen. Kanselleringen ender ved slutten av den gjeldende fakturaperioden når den siste betalingen er behandlet.