• Opplysning

HP er oppmerksom på den siste klasse av sikkerhets-sårbarheter som kalles "spekulativ kjøring av side-kanalsangrep" som påvirker mange moderne prosessorer (Intel, AMD og ARM) og operativsystemer. HP vil gi oppdatert informasjon om dette på kundestøttesiden så snart den blir tilgjengelig.

hp-concentra-wrapper-portlet

Handlinger
Laster inn...

HP-skrivere - Feilmelding "Fullfør oppsett online", 'Fremdrift for online oppsett" vises

Dette dokumentet gjelder HP ENVY 4520, 5540, OfficeJet 3830 og 4650 All-in-One-skrivere.
Under Skriveroppsett fullføres ikke installasjon for HP Instant Ink, skriveren skriver ikke ut, og én av følgende meldinger vises på skriverens kontrollpanel:
  • Fullfør oppsett online: 123.HP.com/setup. Ved hjelp av en nettleser på din mobile enhet eller datamaskin, kan du gå til dette nettstedet for å fullføre oppsettet av skriveren din.
  • Fremdrift for online oppsett: Enheten konfigurerer denne skriveren. Koblet seg til [nettverksnavnet] nettverk.
  • Fremdrift for online oppsett: Du har valgt å registrere deg for HP Instant Ink. Fullfør registrering på din datamaskin og eller mobile enhet. Merk: Denne skjermen endres automatisk når skriveren mottar registreringsbekreftelse.
Trinn 1: Laste ned og kjøre HP-programvaren
Last ned programvaren for oppsett av HP Instant Ink for å fullføre installeringen.
  1. Klikk på Last ned.
  2. Følg instruksjonene på skjermen for å fullføre installasjonen og registrere deg for HP Instant Ink.
      merknad:
    Under installeringen har du muligheten til å registrere deg for HP Instant Ink eller avstå fra registrering.
Hvis det å laste ned og kjøre programvaren for oppsett av HP Instant Ink ikke løser problemet, fortsetter du til neste trinn.
Trinn 2: Fullfør oppsett av skriver
Bruk skriverens kontrollpanel for å fullføre installasjonen og klargjøre skriveren for utskrift. Følg fremgangsmåten basert på meldingen skriveren din viser.
For å registrere deg for HP Instant Ink, fortsett med neste trinn.
Hvis du ikke ønsker å registrere deg for HP Instant Ink, trenger du ikke å fortsette med trinnene i dette dokumentet.
Trinn 3: Meld deg på HP Instant Ink
For å registrere deg for HP Instant Ink kan du registrere deg på nettstedet for HP Instant Ink.
HP Instant Ink-tilbud knyttet til skriveren kan fremdeles være innkreves i en uke etter skriveroppsett.
  1. Koble skriveren til nettverket og internett.
  2. Gå til HP Instant Ink og klikk deretter på Innmelding.
    Registreringssiden vises.
  3. Opprett en HP Connected-konto, eller logg inn på din eksisterende konto.
  4. Skriv inn registreringskoden din eller velg planen din, og klikk deretter på Neste.
  5. Aktiver nettjenester på skriveren for å få skriverens kravskode.
    Hvis du er usikker på hvordan du aktiverer nettjenester på skriveren, kan du gå til Få skriverens kravskode for instruksjoner om hvordan du aktiverer nettjenester og finner skriverens kravskode.
  6. Skriv ned skriverkoden for skriveren fra informasjonsarket for Internett-tjenester i feltet skriverkode-tekst. Forsikre deg om at du skriver majuskler (store bokstaver) og minuskler (små bokstaver) nøyaktig. Hvis ikke, vil registreringen mislykkes.
      merknad:
    Av sikkerhetsmessige årsaker utløper skriverkoden 24 timer etter at du har skrevet ut informasjonsarket. Hvis kravskoden utløper slår du av nettjenester, og slår deretter nettjenester på igjen for å få en ny skriverkravskode.
  7. Følg anvisningene på skjermen for å fullføre registrering.
For mer informasjon om registrering for HP Instant Ink, går du til Registrering for HP Instant Ink.