HP LaserJet Pro M501 - Fjerne fastkjørt papir i bakdekselet og varmeelementområdet (M501n-modellene)

Fjerne fastkjørt papir i bakdekselet og varmeelementområdet (M501n-modellene)
Følg denne fremgangsmåten for å fjerne fastkjørt papir i bakdekselet og varmeelementområdet. Når det oppstår papirstopp, viser kontrollpanelet en feilmelding som bidrar til å løse opp papirstoppen.
  merknad:
Varmeelementet er varmt mens skriveren er i bruk. Vent til varmeelementet er avkjølt før du fjerner fastkjørt papir.
  1. Åpne bakdekselet.
    Figur : Åpne bakdekselet.
  2. Fjern alt fastkjørt papir.
    Figur : Fjern det fastkjørte papiret
  3. Lukk bakdekselet.
    Figur : Lukk bakdekselet.