HP-skrivere - Vanlige spørsmål (FAQ) for skriverprogramvaren HP Utility OS X

Dette dokumentet gjelder for HP-skrivere med fullfunksjonsdrivere som støtter Mac OS X.
HP Utility er skriveradministrasjonsprogramvare som installeres med den komplette Mac-skriverdriverpakken. Med den kan du kontrollere gjeldende skriverstatus, vise gjenværende blekknivåer, kontrollere nettverksinnstillingene, og mer. Dette dokumentet inneholder svar på de vanligste spørsmålene om HP Utility.
Figur : HP Utility
HP Utility