HP-skrivere - Vanlige spørsmål (FAQ) for programvaren HP Printer Assistant

Dette dokumentet er for HP inkjet-skrivere som er produsert i 2010 og senere, og Windows-datamaskiner.
HP Printer Assistant er skriveradministrasjonsprogramvare som installeres med din Windows HP-skriverdriver. Med den kan du skanne dokumenter og bilder, bestille rekvisita, kontrollere blekknivåer, og mer. Se disse vanlige spørsmålene for mer informasjon om HP Printer Assistant.
Figur : Eksempel på HP Printer Assistant
Eksempel på HP Printer Assistant