Sprout by HP - Kalibrere Sprout by HP

Sprout Workspace avhenger av at HP-berøringsmatten og berøringsamattens projiserte skjerm justeres. Denne justeringen kalibreres i løpet av første oppsett og kan også til enhver tid rekalibreres når ønskelig. Sprout oppdager justeringen av berøringsmatten i løpet av kalibreringen, og justerer projektoren og kameraene for å skape best mulig resultat.
Bruk én av følgende metoder når du skal kalibrere Sprout.
Kalibrering fra HP Workspace
Bruk følgende fremgangsmåte for å kalibrere Sprout fra Sprout Workspace.
  1. I Workspace trykker du på Hjelp og innstillinger-ikonet.
    Figur : Hjelp og innstillinger-ikonet i Sprout Workspace
    Hjelp og innstillinger-ikonet i Sprout Workspace
  2. I Hjelp og innstillinger-menyen klikker du på Innstillinger.
    Figur : Velge innstillinger i Hjelp og innstillinger-menyen
    Velge innstillinger i Hjelp og innstillinger-menyen
  3. Trykk på Kalibrering.
    Figur : Trykk på Kalibrering i Innstillinger-menyen
    Trykk på Kalibrering i Innstillinger-menyen
  4. Kontroller at Sprout sitter på et flatt underlag. Ikke plasser hender eller gjenstander på eller over matten.
    På skjermen trykker du på Start kalibrering.
    Figur : Starte kalibrering
    Starte kalibrering
  5. Vent mens Sprout kalibrerer systemet.
    Figur : Kalibrere systemet
    Kalibrere systemet
  6. Hvis kalibreringen mislykkes, les følgende forslag, utfør eventuelle tiltak og prøv deretter på nytt.
    • Kontroller at Sprout ligger på et flatt underlag, og sørg for at ingenting sitter fast under den loddrette støtten.
    • Kontroller at ingen gjenstander er plassert på berøringsmatten.
    • Kontroller at berøringsmatten ikke eksponeres for direkte lys, og at det er ingen skygger på berøringsmatten. Du kan forsøke å skru lysene i rommet ned eller av, eller lukke gardinene.
Kalibrere fra Windows kontrollpanel
Bruk følgende fremgangsmåte for å kalibrere Sprout fra kontrollpanelet.
  1. Gå til startskjermen i Windows og skriv inn Kontrollpanel for å åpne Søk-perlen, og klikk på Kontrollpanel fra søkeresultatene.
    Figur : Åpne Kontrollpanel fra startskjermen i Windows
    Åpne Kontrollpanel fra startskjermen i Windows
  2. I Kontrollpanel skriver du inn Sprout i søkeboksen, og klikk deretter på Sprout-innstillinger i listen over søkeresultater.
    Figur : Åpne Sprout-innstillinger i Kontrollpanel
    Åpne Sprout-innstillinger i Kontrollpanel
  3. Trykk på Kalibrering i listen til venstre.
    Kontroller at Sprout sitter på et flatt underlag. Ikke plasser hender eller gjenstander på eller over matten.
    Trykk på Kalibrer-knappen for å starte kalibreringen.
    Figur : Starte kalibrering
    Starte kalibrering
  4. Vent mens Sprout kalibrerer systemet.
    Figur : Kalibrere systemet
    Kalibrere systemet
  5. Lukk Kalibrering-skjermen når kalibreringen er fullført
    Figur : Vellykket kalibrering
    Vellykket kalibrering
  6. Les følgende forslag, utfør eventuelle korrigerende tiltak og forsøk deretter igjen dersom kalibreringen mislykkes.
    • Kontroller at Sprout ligger på et flatt underlag, og sørg for at ingenting sitter fast under den loddrette støtten.
    • Kontroller at ingen gjenstander er plassert på berøringsmatten.
    • Kontroller at berøringsmatten ikke eksponeres for direkte lys, og at det er ingen skygger på berøringsmatten. Du kan forsøke å skru lysene i rommet ned eller av, eller lukke gardinene.