• Opplysning

HP er oppmerksom på den siste klasse av sikkerhets-sårbarheter som kalles "spekulativ kjøring av side-kanalsangrep" som påvirker mange moderne prosessorer (Intel, AMD og ARM) og operativsystemer. HP vil gi oppdatert informasjon om dette på kundestøttesiden så snart den blir tilgjengelig.

hp-concentra-wrapper-portlet

Handlinger
Laster inn...

HP Color LaserJet Enterprise MFP M577 - Fjerning og utbytting: Festeklemmer (M577)

Innføring
Dette dokumentet beskriver prosedyren for å ta ut og sette inn festeklemmene på M577-skriveren.
Før du utfører service
Slå av skriveren
  • Koble fra strømledningen.
      advarsel:
    For å unngå skade på skriveren slår du den av, venter 30 sekunder og tar deretter ut strømledningen før du forsøker å utføre service på skriveren.
Bruk tabellen nedenfor til å identifisere riktig delenummer for skriveren. Gå til www.hp.com/buy/parts for å bestille delen.
Delenummer for festeklemmer (M577)
5851-6573
Festeklemmesett (M577) med instruksjonsveiledning
Nødvendige verktøy
Ingen spesielle verktøy kreves for denne enheten.
Etter å ha utført service
Slå på skriveren
  • Koble til strømledningen.
  • Bruk strømbryteren til å slå på.
Trinn 1: Ta ut festeklemmene
  1. Åpne dokumentmateren.
    Figur : Åpne dokumentmateren
  2. Ta ut det hvite underlaget.
    Figur : Ta ut det hvite underlaget
  3. Hvis noen av festeklemmene (bilde 1) forblir festet til det hvite underlaget, fjerner du dem.
      merknad:
    Hvis ingen av festeklemmene forblir festet til det hvite underlaget, går du til trinn Fjern eventuelt skadede festeklemmer fra dokumentmateren..
    Figur : Kontroller festeklemmene
  4. Fjern eventuelt skadede festeklemmer fra dokumentmateren.
      merknad:
    Bruk kanten av en mynt til å løsne klipsen.
    Figur : Løsne de skadede klemmene
  5. Ta ut festeklemmen (bildeforklaring 1).
    Figur : Ta ut festeklemmen
Trinn 2: Pakk ut reserveenheten
Pakk ut den nye enheten fra emballasjen.
Gå til Retur og resirkulering av produkt for å finne fullstendig informasjon om resirkuleringsprogrammene fra HP.
  merknad:
HP anbefaler at den defekte enheten avhendes på forsvarlig vis.
Resirkulering og utpakking
Figur : Resirkulering og utpakking
Trinn 3: Sett inn festeklemmene
  1. Hvis en fjær faller av en festeklemme, må du sørge for at den settes på plass på riktig måte.
    Figur : Kontroller fjæren på festeklemmene
  2. Sett inn klemmen (bildeforklaring 1) i åpningen (bildeforklaring 2) på dokumentmateren. Gjenta dette trinnet til alle festeklemmene er installert.
    Figur : Sett inn festeklemmen
  3. Trykk på klemmen for å sørge for at den er godt festet. Gjenta dette trinnet til alle festeklemmene er festet.
    Figur : Trykk på festeklemmen
  4. Plasser det hvite underlaget på glassplaten som vist på tegningen.
      merknad:
    Plasser det hjørnet av underlaget som ikke har borrelås, øverst til venstre på skannerglasset.
    Figur : Sett det hvite underlaget på plass
  5. Lukk dokumentmateren.
    Figur : Lukk dokumentmateren
  6. Åpne dokumentmateren og kontroller at det hvite underlaget er godt festet.
    Figur : Kontroller det hvite underlaget
  7. Lukk dokumentmateren.
    Figur : Lukk dokumentmateren