HP LaserJet Enterprise MFP M527, M577, HP LaserJet Managed MFP E52545, E57540 - Fjerning og utbytting: Kontrollpanel

Innføring
Dette dokumentet beskriver prosedyren for å fjerne og bytte ut kontrollpanelet på.
Før du utfører service
Slå av skriveren
  • Koble fra strømledningen.
      advarsel:
    For å unngå skade på skriveren slår du den av, venter 30 sekunder og tar deretter ut strømledningen før du forsøker å utføre service på skriveren.
Bruk tabellen nedenfor til å identifisere riktig delenummer for skriveren. Gå til www.hp.com/buy/parts for å bestille delen.
Delenummer for kontrollpanel
B5L47-67018
Kontrollpanel og reversibel skrutrekker og instruksjonsveiledning
Nødvendige verktøy
  • #2 Phillips-skrutrekker med magnetisk spiss.
Etter å ha utført service
Slå på skriveren
  • Koble til strømledningen.
  • Bruk strømbryteren til å slå på.
Test etter service
Skriveren har en modus for diagnostikktest for kontrollpanelet. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du se delen om kontrollpanel sjekk i skriverens feilsøkingshåndbok.
Trinn 1: Ta av kontrollpaneldekselet
  1. Åpne dokumentmateren (bilde 1).
      merknad:
    Hvis kontrollpanelet ikke er vippet fremover så langt det er mulig, gjør du dette nå (bilde 2).
    Figur : Åpne dokumentmateren
  2. Start på høyre side av kontrollpaneldekselet, og fjern forsiktig de fem tappene langs den øverste kanten av dekslet.
      merknad:
    Det tynne, svarte plastdekselet vil løsne fra den hvite kontrollpanelbasen av plast.
    Figur : Løsne fem tapper
  3. Fortsett å løfte den øverste delen av dekselet bort fra skriveren, og fjern deretter dekselet.
    Figur : Ta av dekselet
Trinn 2: Ta ut kontrollpanelet
  1. Bare M577c/z, M527c/z: Åpne sperren (bilde 1) for å frigjøre den flate tastaturkabelen.
      forsiktig:
    Sperren på åpnes for å frigjøre kabelen.
    Figur : Koble fra den flate kabelen til tastaturet (M577c/z, M527c/z)
  2. Koble fra én HDMI-kabel (bilde 1) og én kontakt (bilde 2).
    Figur : Koble fra kontaktene
  3. Fjern USB-kabelen (bilde 1) fra holderen.
    Bare M577z: Løsne fire tapper (bilde 2), og fjern deretter det trykte NFC-kretskortet.
    Figur : Koble fra kontaktene
  4. Fjern tre skruer (bildeforklaring 1).
      merknad:
    Skrutrekkeren (leveres med settet) har et reversibelt skaft. Bare trekk skaftet ut av håndtaket og sett det tilbake med ønsket ende ut.
    Figur : Fjern tre skruer
  5. Løft fronten av kontrollpanelet bort fra skriveren (bilde 1), og skyv det deretter mot fronten av skriveren (bilde 2) for å fjerne det.
    Figur : Ta ut kontrollpanelet
Trinn 3: Pakk ut reserveenheten
Pakk ut den nye enheten fra emballasjen.
Gå til Retur og resirkulering av produkt for å finne fullstendig informasjon om resirkuleringsprogrammene fra HP.
  merknad:
HP anbefaler at den defekte enheten avhendes på forsvarlig vis.
  merknad:
Ikke glem å fjerne beskyttelsesfilmen på berøringsskjermen til det nye kontrollpanelet.
Resirkulering og utpakking
Figur : Resirkulering og utpakking
Trinn 4: Sette på plass kontrollpanelet
  1. Vipp det nye kontrollpanelet bort fra baseplaten.
    Figur : Åpne kontrollpanelet
  2. Bare M577c/z, M527c/z: Husk å mate den flate kabelen til tastaturet (bilde 1) gjennom åpningen (bilde 2) i kontrollpanelet når du installerer kontrollpanelet.
    Figur : Mat den flate kabelen for tastaturet gjennom åpningen
  3. Finn de fire krokene på skriveren og de tilsvarende sporene i kontrollpanelbasen (bilde 1). Krokene passer inn i sporene (bilde 2) når enheten er installert.
      merknad:
    Kontroller at jordingsklipsen (bilde 3) er øverst på enhetsbasen når den installeres.
    Figur : Finn krokene og jordingsklipsen
  4. Plasser den bakre kanten av kontrollpanelet i skriveren (bilde 1), og senk deretter den fremre delen ned (bilde 2) for å installere den.
      merknad:
    Hvis det er vanskelig å installere kontrollpanelet, må du kontrollere at krokene, sporene og jordingsklemmen er festet riktig. Se Finn krokene og jordingsklipsen.
    Figur : Sett inn kontrollpanelet
  5. Sett inn de tre skruene (bilde 1), og sørg for at jordingsklemmen er plassert på riktig måte (bilde 2).
      merknad:
    Skrutrekkeren (leveres med settet) har et reversibelt skaft. Bare trekk skaftet ut av håndtaket og sett det tilbake med ønsket ende ut.
    Figur : Sett inn tre skruer
  6. Koble til én HDMI-kabel (bilde 1) og én kontakt (bilde 2).
    Figur : Koble til kontaktene
  7. Installer USB-kabelen (bilde 1) i holderen.
    Bare M577z: Sett inn det trykte NFC-kretskortet under de fire tappene (bilde 2).
    Figur : Installer USB og NFC
  8. Bare M577c/z, M527c/z: Plasser den flate tastaturkabelen i kontakten, og lukk deretter sperren (bilde 1).
      merknad:
    Dra litt i kabelen for å kontrollere at den er festet godt på kontakten.
    Figur : Koble til den flate tastaturkabelen (M577c/z, M527c/z)
Trinn 5: Sett på plass kontrollpaneldekselet
  1. Plasser kontrollpaneldekselet på skriveren.
    Figur : Plasser kontrollpaneldekselet på skriveren
  2. Start på venstre side av kontrollpaneldekselet, og trykk forsiktig de fem tappene langs den øverste kanten av dekslet ned.
    Figur : Fest fem tapper
  3. Lukk dokumentmateren.
      merknad:
    Juster kontrollpanelet til den ønskede vinkelen.
    Figur : Lukk dokumentmateren