HP Color LaserJet Enterprise MFP M577 - Fjerning og utbytting: HIP-deksel (M577)

Innføring
Dette dokumentet beskriver hvordan du fjerner og bytter ut HIP-dekselet på M577.
Før du utfører service
Bruk tabellen nedenfor til å identifisere riktig delenummer for skriveren. Gå til www.hp.com/buy/parts for å bestille delen.
Delenummer for HIP-dekselet (M577)
B5L46-40021
HIP-deksel (M577)
Nødvendige verktøy
Ingen spesielle verktøy er nødvendige for å installere denne delen.
Etter å ha utført service
Kontroller at HIP-dekselet er helt lukket etter at du har byttet det ut.
Trinn 1: Ta av HIP-dekselet
  1. Finn HIP-dekselet.
    Figur : Finn HIP-dekselet.
  2. Bruk en liten, flat skrutrekker til å løsne disse tappene på HIP-dekselet.
    Figur : Løsne HIP-dekseltappene.
  3. Ta av dekselet ved å rotere det opp og av skriveren.
    Figur : Ta av dekselet
Trinn 2: Pakk ut reserveenheten
Pakk ut den nye enheten fra emballasjen.
Gå til Retur og resirkulering av produkt for å finne fullstendig informasjon om resirkuleringsprogrammene fra HP.
  merknad:
HP anbefaler at den defekte enheten avhendes på forsvarlig vis.
Resirkulering og utpakking
Figur : Resirkulering og utpakking
Trinn 3: Sett inn HIP-dekselet
  1. Juster tappene (bilde 1) på dekselet med sporene (bilde 2) på skriveren.
    Figur : Plasser tappene
  2. Roter dekselet ned.
      merknad:
    Kontroller at tappene på dekselet klikker på plass.
    Figur : Roter dekselet ned
  3. Kontroller at HIP-dekselet er helt på plass etter at du har installert det.
    Figur : Kontrollér installasjonen