• Opplysning

HP er oppmerksom på den siste klasse av sikkerhets-sårbarheter som kalles "spekulativ kjøring av side-kanalsangrep" som påvirker mange moderne prosessorer (Intel, AMD og ARM) og operativsystemer. HP vil gi oppdatert informasjon om dette på kundestøttesiden så snart den blir tilgjengelig.

hp-concentra-wrapper-portlet

Handlinger
Laster inn...

HP Color LaserJet Enterprise MFP M577 - Installere minne-DIMM-er

Installere minne-DIMM-er
Dette dokumentet beskriver hvordan du installerer den valgfrie minne-DIMM-en.
  forsiktig:
Elektrostatisk sensitive (ESD) deler. Berør alltid metallplaten på produktet for å jorde produktet før du berører en del som er følsom for statisk elektrisitet.
  1. Ta minne-DIMM-en ut av esken. Bekreft at innholdet i esken samsvarer med denne illustrasjonen.
    Figur : Minne-DIMM
  2. Trykk på av/på-knappen for å slå av skriveren.
    Figur : Slå av skriveren
  3. Koble strømledningen fra stikkontakten, og koble deretter fra eventuelle USB- eller nettverkskabler.
    Bare faksmodeller: Koble fra telefonledningen for faksen.
    Figur : Koble fra skriveren
  4. Løsne de to vingeskruene på dekselet til formatereren.
      merknad:
    Bruk kanten av en mynt til å dreie vingeskruene.
    Figur : Løsne to vingeskruer
  5. Ta av dekselet til formateringsenheten ved å skyve det mot bakre del av skriveren.
  6. Knip låsemekanismen, og frigjør deretter låsekontakten (bilde 1 og bilde 2). Flytt harddisken litt bort fra formatereren (bilde 3) for å frigjøre den.
    Figur : Løsne harddisken
  7. Drei kontaktenden på harddisken ut og bort fra formateringsenheten (bildeforklaring 1), og fjern deretter harddisken ved å skyve den (bildeforklaring 2).
    Figur : Ta ut harddisken
  8. Sett den øvre kanten av DIMM-modulen inn i holderen.
      merknad:
    DIMM-enheten kan bare settes inn i én retning på formateringsenheten.
    Figur : Sett inn DIMM-modulen
  9. Drei den nedre kanten av DIMM-modulen mot holderen.
    Figur : Drei DIMM-modulen
  10. Kontroller at de to låsearmene klikker på plass.
    Figur : Installer DIMM
  11. Finn sporet i metallplaten der holdertappen for harddisken må settes inn.
      forsiktig:
    Denne delen av metallplaten er en utsparing. Ikke dytt den så hardt at den løsner når du installerer harddisken.
    Figur : Finn sporet
  12. Sett holdertappen for harddisken i sporet på metallplaten (bildeforklaring 1), og drei deretter kontaktenden (bildeforklaring 2) på harddisken mot formatereren.
    Figur : Sett inn harddisken
  13. Kontroller at låsekontakten festes, og at avstandsstykket låses til sporet i formatereren (det kan være du må knipe låsemekanismen for å få den til å sitte i sporet).
    Figur : Installer HDD
  14. Skyv dekselet til formatereren til skriveren for å sette det inn.
      merknad:
    Kontroller at tappene på dekselet til formatereren er på linje med sporene i skriveren.
    Figur : Sett på plass dekselet til formatereringsenheten
  15. Stram de to vingeskruene
      merknad:
    Bruk kanten av en mynt til å dreie vingeskruene.
    Figur : Bytt ut to skruer
  16. Koble til strømledningen fra stikkontakten, og koble deretter fra eventuelle USB- eller nettverkskabler.
    Bare faksmodeller: Koble til telefonledningen for faksen.
    Figur : Koble til skriveren
  17. Trykk på av/på-knappen for å slå på skriveren.
    Figur : Slå på skriveren