HP og Compaq stasjonære PCer - overføre filer eller mapper mellom brukerkontoer (Windows 7)

Dette dokumentet gjelder stasjonære HP- og Compaq-datamaskiner med Windows 7.
Følg denne fremgangsmåten for å overføre filer eller mapper fra en brukerkonto til en annen. Gjør dette når du oppretter flere brukerkontoer på den samme datamaskinen med identisk innstillinger, eller hvis du glemmer påloggingspassordet ditt og må opprette en ny brukerkonto.
  merknad:
Du må logge på som administrator for å utføre disse trinnene. For mer informasjon, kan du se Administrere brukerkontoer og pålogginger i Windows 7 (på engelsk).
Filer og mapper må ikke være kryptert.
  1. Klikk på Start og deretter på Datamaskin.
    Figur : Datamaskin-vindu
    Bilde av Datamaskin-vinduet
  2. Klikk på rullegardinlisten Organiser, og klikk deretter på Mappe og søkealternativer.
    Figur : Organiser rullegardinlisten
    Bilde av rullegardinlisten Organiser
  3. Klikk på Vis-kategorien, velg Vis skjulte filer, mapper og stasjoner, og klikk deretter på OK.
    Figur : Vinduet Mappealternativer
    Bilde av Mappealternativer-vinduet
  4. Dobbeltklikk på C: -stasjonen, dobbeltklikk på mappen Users, og dobbeltklikk deretter på mappen der kildefilene eller mappene er plassert.
      merknad:
    I dette eksempelet heter kildekontoen "User1" og kildefilene og mappene er plassert i katalogen C:/Users/User1.
    Figur : Eksempel på ei kildemappe
    Bilde av et eksempel på ei kildemappe
    Den følgende meldingen vises når brukerkontoen ikke har administratortillatelser:
    Figur : Feilmelding om tillatelser
    Bilde av feilmelding om tillatelser
    Klikk på Fortsett for å få tilgang til filen eller mappen, eller klikk Avbryt for å gå tilbake til forrige skjermbilde. Du må bruke en konto med administratorrettigheter for å fortsette. Hvis du vil ha mer informasjon om tillatelser, kan du se Administrasjon av brukerkontoer og pålogginger i Windows 7 (på engelsk).
  5. Velg filene eller mappene ved å klikke på dem. Hold nede CTRL-tasten for å velge flere filer eller mapper. For å velge alle filer eller mapper, klikk Ordne, og klikk deretter på Merk alt.
    Figur : Alternativet Merk alt
    Bilde av Merk alt-alternativet
  6. Klikk på Organiser og deretter på Kopier.
    Figur : Kopier-alternativ
    Bilde av Kopier-alternativet
  7. Klikk på Start og deretter på Datamaskin.
  8. Dobbeltklikk på C: -stasjonen, dobbeltklikk på mappen Users, og dobbeltklikk deretter på målmappen.
      merknad:
    I dette eksempelet heter målkontoen heter "User2" og målfilene og mappene er plassert i katalogen C:/Users/User2.
    Figur : Eksempel på ei målmappe
    Bilde av et eksempel på ei målmappe
  9. Klikk på Organiser og deretter på Lim inn.
    Figur : Lim inn-alternativ
    Bilde av Lim inn-alternativet
    Den følgende meldingen vises når du prøver å lime inn filer eller mapper som har samme navn som de i målmappen:
    Figur : Eksempel på bekrefte erstatning av fil eller mappe
    Bilde av bekreftelse for erstatning av fil eller mappe
    Klikk på Ja for å slå sammen kildefilene til målmappen, eller klikk Nei for å gå tilbake til forrige skjermbilde.