HP DeskJet 3630, 4729-skrivere - Førstegangsoppsett av skriveren

Dette dokumentet er for HP DeskJet 3630, 3631, 3632, 3633, 3634, 3635, 3636, 3637, 3638, 3639, DeskJet Ink Advantage 3635, 3636, 3638, og DeskJet Ink Advantage Ultra 4729 All-in-One-skrivere.
Fjern alt av pakkemateriale for å sette opp skriveren for første gang, koble til strømledningen, installere blekkpatronene, og deretter legge papir i innskuffen.
merknad:
Hvis du ser etter programvaren for skriveren, kan du gå til:

Trinn 1: Pakk skriveren ut av esken

Ta skriveren ut av esken, og fjern all teipen, klistremerkene og pakkematerialene fra skriveren.
  1. Ta skriveren ut av esken.
  2. Fjern alle teipen og emballasjen fra utsiden av skriveren, og åpne ytterdekselet.
    Figur : Fjern teipen, og deretter åpne ytterdekselet
    Bilde: Fjern teip og emballasje fra utsiden av skriveren
  3. Fjern teipen og emballasjen fra under blekkpatronens tilgangsdeksel.
    Figur : Fjern teipen og emballasjen fra under blekkpatronens tilgangsdeksel
    Bilde: Fjern emballasjen
  4. Åpne blekkpatronens tilgangsdeksel og fjern teipen og kartongen fra innsiden av skriveren.
    Du må ikke kaste boksen.
    Figur : Fjern teip og emballasje fra innsiden av skriveren
    Bilde: Fjern boksen fra skriveren
  5. Åpne boksen, og deretter fjern blekkpatronene, strømledningen og USB-kabelen.
    Figur : Fjern innholdet i esken
    Bilde: Fjern innholdet i esken
    merknad:
    Innholdet kan variere i ulike land og regioner. Det skal ligge en følgeseddel over hvilke artikler som er vedlagt, i innpakningsmaterialet.
  6. Koble strømledningen til baksiden av skriveren, og koble deretter den andre enden av strømledningen til en stikkontakt.
    Figur : Koble til strømledningen
    Bilde: Koble til strømledningen
  7. Trykk på av/på-knappen for å slå på skriveren.
    Figur : Trykk på av/på-knappen
    Bilde: Trykk på av/på-knappen

Trinn 2: Sett inn blekkpatronene

Installer HP-blekkpatronene som ble levert sammen med skriveren.
  1. Skriveren fullfører oppstartsprosessen, og deretter flytter vognen seg til midten av skriveren.
    Vent til produktet er inaktivt og stille før du fortsetter.
    Figur : Blekkpatronvognen flyttes til midten av skriveren
  2. Ta en av blekkpatronene ut av pakken. Vær forsiktig så du bare berører den svarte plasten på blekkpatronen.
    Figur : Ta blekkpatronen ut av pakken
    Bilde: Ta blekkpatronen ut av pakken
  3. Trekk i den oransje tappen for å fjerne beskyttelsestapen.
      forsiktig:
    Ikke berør de kobberfargede kontaktene eller blekkdysene. Ikke bytt ut beskyttelsestape på kontaktene. Håndtering av disse delene kan føre til tilstopping, sviktende blekktilførsel og dårlig elektrisk forbindelse.
    Figur : Fjern teipen og unngå å berøre kontaktene på blekkpatronen eller blekkdysene
    Bilde: Fjern teipen og unngå å berøre kontaktene på blekkpatronen eller blekkdysene
  4. Hold den nye blekkpatronen slik at den skrår litt oppover, og skyv den inn i det tomme sporet til den klikker på plass.
    • Sett blekkpatronen med tre farger inn i det venstre sporet.
    • Sett blekkpatronen inn i det høyre sporet igjen.
    Figur : Sett inn den nye blekkpatronen
    Bilde: Sett inn den nye blekkpatronen
  5. Gjenta disse trinnene for å installere den andre blekkpatronen.
  6. Lukk blekkpatrondekselet.
    Figur : Lukk blekkpatrondekselet
    Bilde: Lukk blekkpatrondekselet
  7. Lukk ytterdekslet.
    Figur : Lukk ytterdekslet
    Bilde: Lukk ytterdekselet

Trinn 3: Legg papir i innskuffen

Legg vanlig hvitt papir i innskuffen på nytt etter at du pakker skriveren ut av esken.
  1. Løft innskuffen.
    Figur : Løft innskuffen
    Bilde: Dra opp innskuffen
  2. Skyv papirbreddeskinnen helt mot venstre.
    Figur : Skyv papirbreddeskinnen til venstre
    Bilde: Skyv papirbreddeskinnen til venstre
  3. Legg vanlig hvitt papir i innskuffen, og skyv deretter papirbunken ned til den stopper.
    Figur : Legg i vanlig hvitt papir
    Bilde: Legg i vanlig hvitt papir
  4. Skyv papirbreddeskinnen mot høyre til den stopper mot kanten av papiret.
    Figur : Skyv papirbreddeskinnen til høyre
    Bilde: Skyv papirbreddeskinnen til høyre
  5. Senk utskuffen, og hev deretter skufforlengeren.
    Figur : Senk utskuffen, og hev deretter skufforlengeren
    Bilde: Trekk ut utskuffen og skufforlengeren

Trinn 4: Installer produktets programvare

HP-skriverens maskinvare er nå konfigurert og du kan installere programvaren for skriveren. Ikke prøv å koble skriveren til en datamaskin før du blir bedt om det i utskriftsprogramvaren.
Last ned den nyeste versjonen av utskriftsprogramvaren fra følgende HP-webområder:
merknad:
For utskriftskvalitetsårsaker skriver skriveren ut en justeringsside når fem sider er skrevet ut. Følg instruksjonene på justeringssiden for å starte blekkpatronjustering.