• Opplysning

HP er oppmerksom på den siste klasse av sikkerhets-sårbarheter som kalles "spekulativ kjøring av side-kanalsangrep" som påvirker mange moderne prosessorer (Intel, AMD og ARM) og operativsystemer. HP vil gi oppdatert informasjon om dette på kundestøttesiden så snart den blir tilgjengelig.

hp-concentra-wrapper-portlet

Handlinger
Laster inn...

HP DeskJet 3630, 4729-skrivere - Trådløst skriveroppsett (Mac)

Dette dokumentet er for HP DeskJet 3630, 3631, 3632, 3633, 3634, 3639 DeskJet Ink Advantage 3635, 3636, 3638 og DeskJet Ink Advantage 4729 All-in-One-skrivere og Mac-maskiner med macOS eller OS X.
Sette opp HP-skriveren på et trådløst nettverk (Wi-Fi). Disse trinnene gjelder for førstegangstilkoblinger, ny ruter eller konfigurasjon av internettleverandør, eller til å gjenopprette brutt tilkobling på grunn av nettverksrelaterte problemer.
Trinn 1: Se gjennom kravene
For å bruke skriveren på et trådløst nettverk, trenger du følgende:
  • Et aktivt 802.11-kompatibelt Wi-Fi-nettverk som et trådløst hjemmenettverk
  • En Mac-maskin som er koblet til det samme nettverket, enten via Wi-Fi eller en Ethernet-kabel
Trinn 2: Konfigurer og slå på skriveren
Skriveren må være slått på og ha papir lagt i samt blekkpatroner installert før du konfigurerer den trådløse tilkoblingen. Gå til å Konfigurere skrivermaskinvaren for mer informasjon. Hopp over dette trinnet hvis din skriver har blitt konfigurert allerede.
  1. Hvis du konfigurerer en ny skriver ut av esken, fjern all beskyttelsesteip og emballasje fra utsiden og på innsiden av skriveren.
  2. Plasser skriveren på et flatt underlag, koble til strømledningen på baksiden av skriveren og til en stikkontakt, og slå deretter på skriveren.
  3. Åpne papirinnskuffen, legg i en bunke med 10 – 20 ark, og skyv papirskinnene innover til de stopper mot kantene på papiret.
  4. Ta den nye blekkpatronen ut av emballasjen og trekk i den oransje fliken for å fjerne beskyttelsesteipen, åpne blekkpatrondekselet og deretter installer blekkpatronene i de respektive sporene.
  5. Lukk blekkpatrondekselet og vent til en justeringsside skrives ut.
  6. Legg justeringssiden med utskriftssiden ned i høyre fremre hjørne på glassplaten, og trykk deretter på knappen Start kopiering i svart for å justere blekkpatronene.
Skriverprogramvaren er nå satt opp og klargjort for trådløst oppsett.
Trinn 3: Gjenopprett standard trådløse innstillinger på skriveren
Trykk på en serie med knapper på skriveren for å tilbakestille de trådløse innstillingene slik at tilkoblingen fullføres.
  1. Slå på skriveren.
  2. Hvis trådløs-lampen blinker, går du til neste trinn for å installere programvaren.
  3. Trykk og hold Av/på-knappen på skriveren.
  4. Mens du trykker på av/på-knappen, trykk på knappen Start kopiering i svart to ganger, og trykk på Avbryt-knappen tre ganger.
  5. Slipp Av/på-knappen.
    Trådløs-lampen ved siden av trådløs-knappen skal blinke. Gjenta disse trinnene hvis trådløs-lampen ikke blinker.
  6. Fortsett umiddelbart til neste trinn for å installere programvaren. Du har omtrent 120 minutter til å fullføre programvare-oppsettet ved hjelp av HP auto trådløs tilkoblings-funksjonen.
Trinn 4: Installere programvaren og skriverdriveren
For å fullføre skriverkonfigureringen, kan du installere programvaren og deretter koble skriveren til det trådløse nettverket.
  1. Gå til 123.hp.com, skriv inn skrivermodellen (for eksempel Deskjet 3635), klikk på Søk, og deretter Last ned.
  2. Åpne mappen Nedlastinger på Mac-dokken, og klikk deretter på HP Easy Start-filen for å starte installasjonen.
  3. Følg veiledningen på skjermen for å fullføre programvareinstallasjonen.
    • Hvis HP Easy Start finner flere skrivere, velger du skriveren du vil installere, og fortsetter deretter med skjerminstruksjonene.
    • Hvis HP Easy Start ikke finner skriveren din, følger du instruksjonene på skjermen for å koble skriveren til nettverket.
      Hvis installasjonsprogrammet fortsatt ikke finner skriveren, kan du gå til Skriver ikke funnet under konfigurasjon av nettverksdriver (Mac) for detaljerte feilsøkingstrinn.
  4. Hvis du blir bedt om å legge til skriveren i skriverkøen, klikk på navnet på skriveren, klikk på Bruk eller Skriv ut med -menyen, velg navnet på skriveren i hurtigmenyen, og deretter Legg til.
    Figur : Eksempel på Legg til-vinduet
    Bilde: Eksempel på Legg til-vinduet
  5. Gå tilbake til HP-installasjonsprogrammet for å fullføre installasjonen.
Du kan nå skrive ut, kopiere eller skanne.
Vanlige spørsmål
Se vanlige spørsmål om å konfigurere den trådløse nettverkstilkoblingen.