HP-skrivere - 'Feil papirtype'-feil (Windows)

Dette dokumentet gjelder alle HP-skrivere og datamaskiner med Windows.
Når du skriver ut konvolutter eller forskjellige papirstørrelser vises følgende feilmeldinger på produktets kontrollpanel eller på datamaskinen:
'Feil papirtype' eller 'Feil papirstørrelse'
Denne feilen vises for å forsikre at det ikke kastes bort blekk når papirinnstillingene i skriverdriveren ikke stemmer med papiret i skriveren.
Trinn 1: Kontroller innstillingen for papirstørrelse
Kontroller innstillingen for papirstørrelse slik at den samsvarer med papiret du vil skrive ut på.
  merknad:
Noen skrivere har mulighet til å ignorere feilen og fortsette å skrive ut. Hvis du velger å ignorere feilen kan det hende at margene på utskriften ikke er i forhold til kantene på papiret.
  1. I programmet du vil skrive ut fra, klikker du på Fil og deretter Skriv ut.
  2. Kontroller at skriveren din finnes i rullegardinlisten Navn eller Skrivere og klikk deretter Egenskaper, Skriveregenskaper eller Preferanser.
  3. Klikk på kategorien Papir/kvalitet.
  4. Klikk på Avansert, hvis nødvendig, og klikk deretter på Papirstørrelse.
    Figur : Velge korrekt papirstørrelse
    Velge korrekt papirstørrelse
  5. Velg papirstørrelsen som samsvarer med størrelsen og typen papir i skriverens skuff og klikk deretter på OK. Hvis det ikke er noen tilsvarende papirstørrelser, velg den størrelsen i listen som er nærmest størrelsen på papiret i skuffen.
  6. Klikk på OK, og prøv deretter å skrive ut.
      merknad:
    Hvis du skriver ut på konvolutter må du kanskje endre sendingsinnstillingene i programmet du skriver ut fra i tillegg til å justere utskriftsinnstillingene i driveren. For informasjon om endring av konvoluttinnstillingene i Microsoft Word, kan du se Hvordan justerer jeg konvoluttinnstillingene i Microsoft Word? i FAQ-delen i dette dokumentet.
Hvis problemet vedvarer, fortsetter du til neste trinn.
Trinn 2: Kontroller innstillingen for papirkilde
Ta ut og legg inn igjen papiret i innskuffene og kontroller deretter innstillingen for papirkilde.
  1. Fjern alt papir fra alle skriverens innskuffer.
  2. Legg i papiret på nytt og juster deretter papirbreddeskinnene slik at de ligger forsiktig mot kanten på papirbunken.
  3. I programmet du vil skrive ut fra, klikker du på Fil og deretter Skriv ut.
  4. Kontroller at skriveren din finnes i rullegardinlisten Navn eller Skrivere og klikk deretter Egenskaper, Skriveregenskaper eller Preferanser.
  5. Klikk på kategorien Papir/kvalitet og klikk deretter på Papirkilde for å velge riktig skuff.
  6. Klikk på OK, og prøv deretter å skrive ut.
Hvis problemet vedvarer, fortsetter du til neste trinn.
Trinn 3: Tilbakestill skriveren
Tilbakestill skriveren for å fjerne eventuelle problemer med maskinvaren eller feiltilstander.
  1. Slå på skriveren dersom den ikke allerede er på.
  2. Vent til skriveren er inaktiv og er stille før du fortsetter.
  3. Med skriveren slått på, trekker du ut strømledningen på baksiden av produktet.
  4. Dra strømledningen ut av stikkontakten.
  5. Vent i minst 60 sekunder.
  6. Sett strømledningen i stikkontakten igjen.
      merknad:
    HP anbefaler å koble til skriveren direkte til stikkontakten i veggen.
  7. Koble til strømledningen på baksiden av skriveren.
  8. Slå på skriveren dersom den ikke slås på automatisk.
    Skriveren kan gjennomgå en oppvarmingsperiode. Lampene på skriveren kan blinke, og det kan hende at vognen beveger seg.
  9. Vent til oppvarmingen er fullført og skriveren er inaktiv og stille før du fortsetter.
Vanlige spørsmål (FAQ)
Se disse vanlige spørsmålene for mer informasjon om feilen Feil papirtype .