HP bærbare PCer - Systemgjenoppretting kan mislykkes eller vise feilmelding (Windows 7 eller Vista).

Dette dokumentet gjelder for HPs bærbare PC-er med Windows 7 eller Vista.
På en bærbar datamaskin utstyrt med en trådløs LAN-enhet eller Bluetooth-modul, kan det hende at gjenopprettingsprosessen ikke er vellykket, eller kan vise følgende feilmelding, hvis trådløs-knappen er slått AV når en Systemgjenoppretting er utført.
Gjenopprettingsforsøket var mislykket. Velg én av disse knappene.
  • Detaljer
  • Prøv på nytt
Gjenopprettingsprosessen kan være mislykket hvis den blir forstyrret ved å trykke på tastene, eller slå av strømmen før gjenopprettingen er fullført. Gjenopprettingsprosessen vil midlertidig stanse i flere minutter når den er ferdig med å installere operativsystemet på nytt. Hvis en handling er utført, eller hvis strømmen slås av, kan det hende at gjenopprettingen mislykkes. Ikke trykk på alle tastene på datamaskinen, og la prosessen pakke ut og konfigurere de opprinnelige programmene. Gjenopprettingsprosessen er ikke ferdig før det vises en melding om å logge på datamaskinen.

Løse en feil med systemgjenopprettingen

Hvis en datamaskin gjenopprettes ved hjelp av gjenopprettingsplatene som du opprettet, men starter ikke som de skal og åpner ikke Windows-skrivebordet, må du kanskje utføre gjenopprettingen igjen. Før å bruke f11-tasten til å starte en gjenoppretting fra gjenopprettingspartisjonen, følger du fremgangsmåten nedenfor.
  1. Når den bærbare PCen slås på, trykk på trådløs-knappen for å slå den .
  2. Start den bærbare PCen på nytt
  3. Trykk på f11 for å starte opp fra Recovery Manager.
  4. Klikk Neste på skjermbildet Velkommen til Recovery Manager.
  5. Velg Nei og klikk deretter på Neste når Microsoft System Restore vises.
  6. Velg Ja, og klikk deretter på Neste når System Recovery vises.
  7. Velg det aktuelle elementet (sikkerhetskopieringsfil eller ikke) og klikk deretter på Neste når Gjenopprette datamaskinen til opprinnelig tilstand vises.
  8. La systemgjenopprettingen fullføre prosessen.
Datamaskinen vil gjenopprettes til opprinnelig fabrikktilstand. Du kan bruke datamaskinen som normalt etter pålogging til Windows.