HP bærbare PCer - lyden fra høyttalerne er forvrengt, popper eller suser (Windows 7 og Vista)

Dette dokumentet gjelder for HP bærbare PC-er med Windows 7 og Vista.
Mange bærbare datamaskinmodeller lider av lyddriverproblemer som fører til forvrengt lyd for eksempel knitrende lyder eller susing. Dette skjer med alle typer lydkilder inkludert CDer, DVDer, Blu-Ray-plater, og Internett direkteavspillingsnettsteder.

Feilsøking med hodetelefoner

Hvis det er mulig, koble til et par hodetelefoner i pluggen for hodetelefoner og lytt til lyden. Hvis det er ingen lydforvrengning gjennom hodetelefonene, bør du kontakte HP for å få mer hjelp. Det kan være et elektriske problem med høyttalerne i datamaskinen.
Hvis du fortsatt hører forvrengning, knitring eller susing med hodetelefoner, fortsetter du til følgende avsnitt for å løse problemet.

Løse problemer med lyd eller høyttalere

Bruk en av metodene nedenfor for å løse problemet:
  • • Pass på at det er ingen andre elektroniske enheter ved siden av den bærbare datamaskinen som kan føre til forstyrrelser (f.eks., mobiltelefoner). Prøv å bruke den bærbare PCen i et annet rom, bygning eller selv utendørs. Hvis det ikke oppstår støy på en annen plassering, kan det være et problem med elektriske forstyrrelser.
  • Oppdater BIOS til den nyeste versjonen. For informasjon om hvordan du oppdaterer BIOS, kan du se Oppdatere BIOS (på engelsk).
  • Kjør HP Support Assistant for å automatisk oppdatere brikkesett og lyddriverne til den nyeste versjonen.
  • Oppdatere manuelt brikkesett-drivere til den nyeste versjonen. Spesifikke brikkesett-drivere for din bærbare PC kan være tilgjengelig for nedlasting på siden HP-drivere og nedlastinger.
  • Oppdater manuelt lyddriverne til den nyeste versjonen. Spesifikke lyddrivere for din bærbare PC kan være tilgjengelig for nedlasting på siden HP-drivere og nedlastinger.