Compaq 14, HP 14, 15, og Pavilion 11 bærbare PC-er - HP Wireless Button-driveren vises som en ukjent enhet etter oppgradering fra Windows 7 til Windows 10

HP Wireless Button-driveren vises som en ukjent enhet i Enhetsbehandling etter oppgradering fra Windows 7 til Windows 10.
For å løse dette problemet, last ned og installer den nyeste BIOSen for datamaskinmodellen din, og last deretter ned og installer følgende SoftPaq:
Trinn 1: Last ned og installer den nyeste BIOSen med HP Support Assistant.
  1. Åpne HP Support Assistant.
  2. Velg Oppdateringer og finjusteringer.
  3. Klikk på Se etter oppdateringer nå.
  4. I resultatlisten for oppdateringer, velg HP bærbare PC System-BIOS oppdateringen.
  5. Følg instruksjonene på skjermen for å laste ned og installere BIOS-oppdateringen.
  6. Start datamaskinen på nytt.
Trinn 2: Last ned og installer følgende SoftPaq.
Beskrivelse av SoftPaq
Utgivelsesmerknader
Last ned SoftPaq
HP Wireless Button-driver
Versjon: 1.1.2.1
Revisjon: A
merknad:
HP Wireless Button-driveren kan også lastes ned og installeres via Windows Update.