HP-PCer - HP 3D DriveGuard vises som en ukjent enhet (ACPI\HPQ0004 eller ACPI\HPQ6007) etter oppgraderingen til Windows 10 er fullført

Etter oppgradering fra Windows 7, 8 eller 8.1 til Windows 10 er fullført, vises HP 3D DriveGuard driveren som en ukjent enhet. Enhetsbehandling viser et utropstegn (gult utropstegn) som angir at det er et problem med driveren.
Figur : Maskinvare-ID egenskaper for ACPI\HPQ0004
Figur : Maskinvare-ID egenskaper for ACPI\HPQ6007

Installer ProtectSmart-programvaren

For å løse dette problemet, kan du laste ned og installere den riktige versjonen av HP ProtectSmart for din modell.
SoftPaq SP61037 er ment for datamaskiner som viser maskinvare-ID ACPI\HPQ0004 i Enhetsbehandling. Datamaskiner som viser denne maskinvare-IDen må laste ned og installere SP61037.
Beskrivelse av SoftPaq
Utgivelsesmerknader
Last ned SoftPaq
HP ProtectSmart Hard Drive Protection
Versjon: 4.2.9.1
Revisjon: A
SoftPaq SP71811 er ment for datamaskiner som viser maskinvare-ID ACPI\HPQ6007 i Enhetsbehandling. Datamaskiner viser denne maskinvare-ID må laste ned og installere SP71811.
Beskrivelse av SoftPaq
Utgivelsesmerknader
Last ned SoftPaq
HP ProtectSmart Hard Drive Protection
Versjon: 6.0.28.1
Revisjon: A