HP-PCer - en melding vises om at det er et problem ved tilbakestilling av din PC når du prøver å utføre en tilbakestilling eller oppdatering ved hjelp av F11-tasten

Denne feilen oppstår etter at operativsystemet har blitt oppgradert til Windows 10.
Ved å trykke på F11 for å gjennomføre en systemgjenoppretting eller oppdatering vises det en melding:
Det har oppstått et problem med tilbakestilling av din PC
Følg instruksjonene for å gjenopprette operativsystemet i henhold til det foretrukne alternativet for å løse dette problemet.
  merknad:
Opprett HP-gjenopprettingsmedia før du oppgraderer til Windows 10 og bruk HP-gjenopprettingsmedia til å gjenopprette operativsystemet til Windows 8.
Alternativ 1:
Gjenopprett operativsystemet til Windows 8.
  1. Slå på datamaskinen og trykk på F11 for å åpne Recovery Manager.
  2. Klikk på Feilsøking.
  3. Klikk Recovery Manager.
  4. Velg Sikkerhetskopiere filene dine først hvis noen filer må sikkerhetskopieres før gjenoppretting.
  5. Velg Gjenopprett uten å sikkerhetskopiere filene dine.
  6. Klikk på Neste.
  7. Følg instruksjonene på skjermen for å fullføre gjenopprettingen.
Alternativ 2:
  1. Fra skrivebordet i Windows, trykk på Windows + I for å åpne Innstillinger.
  2. Velg Oppdatering og Sikkerhet og klikk deretter på Gjenoppretting.
  3. Velg Gå tilbake til Windows 8 og klikk deretter på Utfør.
  4. Følg veiledningen på skjermen for å gjenopprette Windows 8.
  merknad:
"Gå tilbake"-alternativet er kun tilgjengelig i 28 dager. Microsoft har lansert følgende støttedokument: Gjenopprettingsalternativer i Windows 10. Les avsnittet som heter "Gå tilbake til den forrige versjonen av Windows" for mer informasjon.
Alternativ 3:
  1. Fra skrivebordet i Windows, trykk på Windows + I for å åpne innstillinger.
  2. Velg Oppdatering og Sikkerhet og klikk deretter på Gjenoppretting.
  3. Velg Tilbakestill PCen og klikk deretter på kom i gang.
  4. Klikk på Gjenopprett fabrikkinnstillinger.
  5. Følg veiledningen på skjermen for å gjenopprette Windows 8.
Alternativ 4:
Gjenopprette operativsystemet til Windows 10:
  1. Fra skrivebordet i Windows, trykk på Windows + I for å åpne innstillinger.
  2. Velg Oppdatering og Sikkerhet og klikk deretter på Gjenoppretting.
  3. Velg Tilbakestill PCen og alternativet komme i gang.
  4. Klikk på alternativet for å beholde filene dine eller alternativet for å fjerne alt.
  5. Følg veiledningen på skjermen for å gjenopprette Windows 10.
Alternativ 5: Kontakt HP for å bestille gjenopprettingsmedier.
Hvis du ikke kan opprette gjenopprettingsmedier kan du kontakte HP for å bestille gjenopprettingsmedier.