HP-PCer - Bruke Recovery Manager til å gjenopprette programvare og drivere (Windows 10)

Dette dokumentet gjelder HP- og Compaq-PCer levert med Windows 10 installert.
I dette dokumentet finner du ut hvordan du installerer programmer og maskinvaredrivere som ble installert på datamaskinen på fabrikken på nytt.
merknad:
Hvis datamaskinen ble konfigurert etter bestilling, må du kanskje installere enkelte programmer på nytt, ved hjelp av de bestemte installasjonsdiskene til programvaren som fulgte med datamaskinen.
For forretnings maskiner kan kanskje ikke gjenopprettingsalternativene være levedyktige fordi bildet kan ha blitt byttet ut. For å bekrefte kan du kontakte selskapets IT-avdeling eller din lokale IT-tjeneste.
merknad:
HP Recovery Manager ble avbrutt i 2018. Bruk Windows 10-loggfilen til å sikkerhetskopiere og gjenopprette filene. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du gå til sikkerhetskopiere og gjenopprette i Windows 10.
Bruk følgende fremgangsmåte for å installere original programvare eller drivere på nytt.
  1. Søk etter og åpne HP Recovery Manageri Windows.
    Hvis du blir bedt om et administratorpassord eller -bekreftelse, må du skrive inn passordet eller gi bekreftelse. Hvis du blir bedt om det, klikker du på Jafor å la programmet gjøre endringer på datamaskinen.
  2. Klikk på Installer drivere og/eller programmer på nytt under Hjelp, og vent til Recovery Manager genererer en liste.
    Figur : Recovery Manager
    Startskjermbildet i Recovery Manager
    En kombinert liste over programmer og drivere som må installeres på nytt vises med driverne først på listen.
    Figur : Liste over drivere som må installeres på nytt
    Liste over drivere som må installeres på nytt
  3. Sett en hake i avmerkingsboksen ved siden av driverne du vil installere på nytt.
  4. Bla nedover til listen over programmer.
    Figur : Liste over programmer som må installeres på nytt
    Liste over programmer som må installeres på nytt.
  5. Velg avmerkingsboksen ved siden av programmene du vil installere på nytt, og klikk deretter på Installer.
    Datamaskinen installerer nå programmene og driverne.
    merknad:
    Noen PC-er har kanskje ikke programmer som skal installeres, og en programdel er kanskje ikke tilgjengelig. Dette er normalt, og programvare skal da installeres fra HPs webområde eller fra webområdet til programvareutvikleren.
  6. Når meldingen installasjonen er fullført vises, klikker du på OK.
    Figur : Installasjonen er fullført
    Installasjonen er fullført-melding
  7. Lukk alle åpne programmer og start deretter datamaskinen på nytt.