• Opplysning
    Velkommen Samsung Skriver kunder

Trenger du støtte til Samsung-skriveren? HP er her for å hjelpe! Lær mer

hp-concentra-wrapper-portlet

Handlinger
Laster inn...

HP ENVY 15 bærbar PC - Windows Hello Facial Recognition Logg inn-alternativet er ikke tilgjengelig etter oppgradering til Windows 10

Etter oppgradering til Windows 10 er kanskje ikke Windows Hello innloggingsalternativ for ansiktsgjenkjenning tilgjengelig som forventet.
For å løse dette problemet, kan du laste ned og installere følgende SoftPaq:
Beskrivelse av SoftPaq
Utgivelsesmerknader
Last ned SoftPaq
Driver for Intel RealSense Depth Camera Management (DCM)
Versjon: 1.4.27.24669
Revisjon: B Pass: 3
MERK: En nyere versjon av denne programvaren kan være tilgjengelig. Se etter nyere versjoner på http://www8.hp.com/us/en/drivers.html.