HP Envy Phoenix 850 stasjonær PC - frontpanelets LED-belysning endres ikke for å reflektere CPU-bruk etter oppgradering til Windows 10

LED-belysning på datamaskinens frontpanel endres ikke ved nivåendring i CPU-bruk selv om CPU-bruksmodus er valgt i HP Phoenix Control-appen.
Figur 1. HP Phoenix Control-appen er satt til å overvåke CPU-bruk
CPU-bruk er riktig angitt i appen men ikke på datamaskinens frontpanel.
For å løse dette problemet kan du laste ned og installere følgende SoftPaq:
Beskrivelse av SoftPaq
Utgivelsesmerknader
Last ned SoftPaq
HP Phoenix Control
Versjon: 1,10
Revisjon: A Pass: 1
MERK: En nyere versjon av denne programvaren kan være tilgjengelig. Se etter nyere versjoner på http://www8.hp.com/us/en/drivers.html.