HP JetAdvantage On Demand - konfigurere ActiveDirectory Upload Service

Bedriftsadministratorer kan enkelt opprette, godkjenne og lagre brukerkontoer ved hjelp av HP On Demand Active Upload Service. Bruk dette dokumentet for å få trinnvise instruksjoner for å installere og konfigurere HP On Demand Active Directory Upload Service.
Før du starter
Før du konfigurerer Active Directory Upload Service, bør du lese gjennom følgende krav:
  • En Bedriftsadministrator-konto i HP JetAdvantage On Demand
  • En stasjonær Windows-datamaskin
  • Microsoft .NET Framework versjon 3.5 eller nyere
  • LDAP-serverens koblingsstreng (kan kreve legitimasjon)
  • LDAP-attributtnavn
Trinn 1: Laste ned ActiveDirectory Upload Service og installere konfigurasjonsverktøyet
Hvis du vil laste ned ActiveDirectory Upload Service, gjør du følgende:
  1. Gå til http://www.hpondemand.com og logg på med administratorlegitimasjonen for HP JetAdvantage On Demand.
  2. Klikk på Gå til dashbord.
  3. Klikk på Verktøy i venstre rute på Dashbord.
  4. Klikk på Last ned for verktøyet ActiveDirectory Upload Service.
  5. Lagre ZIP-filen på skrivebordet, pakk ut filen, og dobbeltklikk på *.msi-filen.
  6. Følg instruksjonene på skjermen i Konfigurasjonsveiviser for HP On Demand Active Directory Upload Service for å installere HP On Demand Active Directory Configuration Utility.
Trinn 2: Konfigurere HP On Demand Active Directory Upload Service
Hvis du vil konfigurere HP On Demand Active Directory Upload Service, gjør du følgende:
  1. Gå til skrivebordet, klikk på Start > Alle programmer > HP On Demand AD Upload, og velg HP On Demand Active Directory Upload Configuration Utility.
      merknad:
    Varslingsfeltet (systemstatusfeltet) inneholder ikonet for HP On Demand Active Directory Upload Service ().
    Figur : HP On Demand Active Directory Upload Service
  2. Fullfør følgende trinn i delen Konfigurasjon av Local Active Directory / LDAP:
    1. Skriv inn LDAP-koblingsstrengen.
      • Du kan også skrive inn Brukernavn og Passord for godkjenning til LDAP.
      • Du kan eventuelt skrive inn et LDAP-spørringsfilter for å definere søkekriteriene for et sett med brukere.
    2. Klikk på Kobling for å godkjenne brukere til serveren.
    Figur : Konfigurasjon av Local Active Directory / LDAP
  3. Fullfør følgende trinn i delen Lage avbildninger av LDAP-brukeregenskaper til HP On Demand:
    1. Velg et alternativ fra nedtrekkslisten Standard LDAP-avbildninger.
    2. Klikk på attributtknappene Fornavn og Etternavn for å redigere navnet.
    3. Velg antall sifre i et telefonnummer i nedtrekkslisten Grunnleggende lengde på telefonnummer. Dette gjør at JetAdvantage On Demand kan formatere telefonnumre som lastes inn fra LDAP.
      Figur : Lage avbildninger av LDAP-brukeregenskaper til HP On Demand
      Figur : Laste opp egenskaper for Active Directory
  4. Fullfør følgende trinn i delen HP On Demand-konto
    1. Skriv inn samme Brukernavn og Passord som er angitt i administratorkontoen for JetAdvantage On Demand.
    2. Klikk på Godkjenn.
    Figur : HP On Demand-kontogodkjenning
  5. I delen Automatiske oppdateringer kan du også velge å kjøre ADSync som en Windows-tjeneste til et bestemt klokkeslett hver dag.
    Figur : Automatiske oppdateringer
  6. Velg et av følgende alternativer for å utføre handlingene i delen Handlinger:
    • Spør brukere: Tester tilkoblingen til Active Directory og LDAP-avbildningene.
    • Eksporter brukere: Oppretter en *.csv-fil av brukerne som returneres av LDAP-spørringen.
    • Forhåndsvis/oppdater HP On Demand Returnerer en liste over oppdateringer som er basert på LDAP-filter og -avbildninger, og utfører oppdateringer for JetAdvantage On Demand.
        merknad:
      Ingen oppdateringer finner sted i Active Directory.
    • Start tjeneste: Starter Windows-tjenesten for å kjøre Automatiske oppdateringer.
    • Lagre konfigurasjon Skriver gjeldende innstillinger på disken.